Ελεονώρα Μελέτη κατά Νεφέλης Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της ανήκουν στο Μεσαίωνα»

Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν έχω συμφωνήσει σε τίποτα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δηλώσεις που έκανε η Νεφέλη Ορφανού στο «Mega Καλημέρα» σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και το metoo, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να παίρνουν θέση στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού

«Δεν έχω συμφωνήσει σε τίποτα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Λέω να μην αρχίσω και να μην τελειώσω. Θα είμαι παραβατική. Οι πεποιθήσεις της ανήκουν στο Μεσαίωνα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι μια γυναίκα που γαλουχήθηκε σε μια σύγχρονη Ελλάδα, δεν είναι πρόγονός μας, είναι μια σύγχρονη γυναίκα… Είπε 100 φορές ότι είναι όμορφη, είπε 200 φορές ότι αυτοί που κατηγορούνται δεν φταίνε, αλλά φταίνε τα κορίτσια.

Δεν κατάλαβα από πού προκύπτουν αυτά τα συμπεράσματα, τα σεξιστικά εναντίον των γυναικών; Έχει γεμίσει το κεφάλι μου με αστοχίες. Ότι τα θέλουν όλες όσες υφίστανται παρενόχληση; Τι είναι αυτά τα πράγματα;».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «από αυτά που λέει νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής, μιας συντηρητικής κοινωνίας».