Άννα Ανδριανού για τον Δημήτρη Αρβανίτη: «Η συμφωνία του στο J2US από την αρχή ήταν μέχρι ορισμένα επεισόδια»

Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αρβανίτη και την αποχώρηση του από το J2US;

Καλεμένη του Θανάση Πάτρα σήμερα το μεσημέρι η ηθοποιός Άννα Ανδριανού αποκάλυψε στο «Τα λεμε…» μερικά στοιχεία για το τέλος της σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA στην οποία έχει την επιμέλεια του σεναρίου και μίλησε για τον σεναριογράφο της σειράς Δημήτρη Αρβανίτη και την αποχώρηση του από το J2US…

Για τα Κλεμμένα Όνειρα:
«Η πλοκή δεν έχει αλλάξει. Είναι αυτή που ήταν. Απλώς, κάνοντας το φινάλε αυτού του κύκλου και αυτών των ιστοριών, υπάρχουν ιστορίες με κάποιους από τους ήρωες των Κλεμμένων Ονείρων οι οποίες αρχίζουν και ολοκληρώνονται παρακάτω. Δηλαδή, δεν το τραβάμε από τα μαλλιά. Τελειώνει κανονικά εκεί που θα τελείωνε.» είπε η Άννα Ανδριανού επισημαίνοντας πως θα υπάρξει κάθαρση για τους ήρωες της σειράς και καθένας θα πάρει αυτό που του αρμόζει ενώ η ηρωίδα που υποδύεται θα είναι και από τα πρόσωπα κλειδιά που θα δώσει ώθηση για το τέλος. Αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στα καινούρια επεισόδια της σειράς που βάσει του μέχρι τώρα προγραμματισμού θα ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα, θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα.

Για τον Δημήτρη Αβανίτη:
«Τον Δημήτρη τον Αρβανίτη τον ψάχνουμε εδώ και δεκαπέντε μέρες σας τρελοί, γιατί κάνοντας και τα δύο… Καταρχήν η συμφωνία του στο J2US από την αρχή ήταν μέχρι ορισμένα επεισόδια. Παρόλο που είναι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και γενικά είναι απότομος, δε τον θεωρώ όμως άνθρωπο, ο οποίος επί τούτου θα προσέβαλε κάποιον»

Δείτε όσα είπε για τα Κλεμμένα Όνειρα και τον Δημήτρη Αρβανίτη η Άννα Αδριανού:
//www.youtube.com/embed/RID-VXYZI80