«Άδειασμα» σε J2US και Αρβανίτη από το Πρωινό: «Τόσο πολύ δούλεμα; Έλεος πια»!

Όλα όσα είπαν για την αποχώρηση του σκηνοθέτη από το show - Έψαξαν να βρουν ακόμα και τα δρομολόγια για Σύρο από Πειραιά και Ελευθέριος Βενιζέλος! - Δείτε το βίντεο!

Σε ανέκδοτο εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του Πρωινό η κουβέντα για την χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από το J2US.

Ο σκηνοθέτης, επισήμως, αποχώρησε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων -ξεκινούν τα γυρίσματα στη Σύρο για τη νέα σειρά του MEGA. Ωστόσο, αν και όλοι γνωρίζαμε ότι χθες το βράδυ θα τον βλέπαμε για τελευταία φορά στο show, τελικά, είδαμε μια βεβιασμένη on air αντικατάστασή του από τον Κρατερό Κατσούλη που πλέον προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συνέβη. 

«Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα! Αυτά δεν ισχύουν! Δεν το πιστεύω, δεν πείθομαι! Άλλος ήταν ο λόγος. Ή δεν τους άρεσε ή δεν του άρεσε.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Η Ζέτα ήταν πολύ γλυκιά μαζί του, τόσο που ήταν ψεύτικο.», σημείωσε η Ελεάννα Τρυφίδου, αναφέροντας ότι η πιο πιθανή αιτία αποχώρησης ήταν η συνέντευξη του Δημήτρη Αρβανίτη στο περιοδικό ΕΓΩ και τα όσα είχε πει για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, θέλησε να προχωρήσει το ρεπορτάζ σε βάθος: «Ψάξτε να βρείτε τις πτήσεις που είχε χθες το βράδυ για Σύρο. Δηλαδή, χθες το βράδυ πέταξε για Σύρο μετά τις 10 και δεν πρόλαβε να κάτσει μέχρι το τέλος του show; Τόσο πολύ δούλεμα; Αν ήταν να τον διώξετε θα έπρεπε να μείνουν και οι δύο χθες. Πραγματικά θέλω να ψάξετε να βρείτε αν είχε καράβι στις 10 για Σύρο από Πειραιά, αν είχε πτήση. Αν δεν έφυγε εκτάκτως πάει να πει ότι τον έδιωξαν για άλλο λόγο. Είναι προφανές! Έλεος πια»!

Αργότερα, επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Θέλω να μου πείτε αν υπήρχε ιδιωτική πτήση. Μήπως πέταξε από Ελευσίνα; Με γιοτ δεν μπορούσε να φύγει, είχε απαγορευτικό χθες για σκάφη μικρά». 

//www.youtube.com/embed/VczGhQ3LdJY

Διαβάστε ακόμα:

J2US: On air αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη