Βαγγέλης Περρής: Πως σχολίασε την αντικατάσταση του Δημήτρη Αρβανίτη από τον Κρατερό Κατσούλη στο J2US;

Θα πήγαινε κριτής στο show του MEGA;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα λέμε…» στο E-tv σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος μίλησε με τον Θανάση Πάτρα για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εξελίξεις. Την τιμητική του είχε το J2US, αφού η χθεσινή on air αλλαγή κριτή στο σόου του MEGA προκάλεσε συζητήσεις. Πως το σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής; Θα πήγαινε κριτής στο J2US;

«Θα πήγαινα. Αν δεν είχα δουλειά και είναι αυτή η δουλειά μου θα πήγαινα. Αλλά δε νομίζω ότι δεν επιδέχεται μεγάλες βελτιώσεις, ότι έχει πάρει ένα δρόμο που επιδέχεται μικρές αυξομοιώσεις, αλλά νομίζω ότι τα όριά του είναι πια πολύ συγκεκριμένα» είπε ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε «Ήταν κακή εκκίνηση. Έχουν γίνει αλλαγές, έχει βελτιωθεί το θέαμα. Το ακρόαμα όχι τόσο, αλλά είναι σαφέστατα καλύτερη η συνθήκη από ότι ήταν στο ξεκίνημά της. Αλλά βγάζει μια προχειρότητα».

Για την on air αλλαγή κριτή: «Για την οικονομία μιας εκπομπής μια αλλαγή που δημιουργεί ενβδιαφέρον για τους τηλεθατές γίνεται ζωντανά. Τώρα για το πως έγινε το happening, νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα» είπε ο δημοσιογράφος ο οποίος επικροτεί την επιλογή του Κρατερού ενώ δήλωσε πως ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένας αρκετά ενδιαφέρον άνθρωπος και στο σόου δεν φάνηκε ολοκληρωμένη η προσωπικότητά του.