Στα ύψη η τηλεθέαση για τους «Βασιλιάδες»!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Η νέα σειρά του καναλιού της Μεσογείων έκανε πρεμιέρα με φόρα την περασμένη Κυριακή (37,6%) …παγώνοντας το show του ΑΝΤ1 (20%), αλλά φαίνεται πως η συνέχεια αναμένεται να δοθεί σε ακόμα ψηλότερα επίπεδα. Οι «Βασιλιάδες» από χθες πήραν την κανονική τους θέση στο prime time του MEGA -Τρίτη με Παρασκευή στις 21:00- δείχνοντας την πραγματική δύναμή τους…

Το σίριαλ ξεκίνησε γύρω στις 21:15 με πολύ υψηλό ποσοστό (43,2%) και συνέχισε το επόμενο τέταρτο με 43,8%. Στο διάστημα 21:45 – 22:00 οι «Βασιλιάδες» σκαρφάλωσαν στο εντυπωσιακό 55,9%, για να κλείσουν με 49,5%. Την ίδια ώρα το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 έμενε ακόμα και 40 μονάδες πίσω από το τη σειρά του MEGA.

Την επόμενη ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επωφελήθηκε από την υψηλή τηλεθέαση των «Βασιλιάδων» και το «Money Drop» συγκέντρωσε ποσοστό 26,8%. Οι πλάκες του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου περιορίστηκαν στο 16,3%. Ανάσα πήρε ο ΑΝΤ1 όταν στην οθόνη του εμφανίστηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» που ανέβασαν τα νούμερα στο 34,6%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, έδειξε την προτίμησή του στους «Βασιλιάδες» σε ποσοστό πουξεπέρασε και το 57%, ενώ πάνω από το 40% των ηλικιών 15-44 είδε και την παρέα του Αντώνη Κανάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ευγενία ανακοινώνει τον διάδοχό της!

Πόσα χρήματα μοίρασε το βράδυ της Τρίτης το Money Drop;

Η μεγάλη επιστροφή της Μ. Καραγιάννη! Όλα όσα αποκαλύπτει για τους “Βασιλιάδες” του ΜΕGA!

Βασιλιάδες ή Dancing On Ice; Μεγάλη διαφορά στην τηλεθέση των δύο προγραμμάτων

Πρεμιέρα για τους «Βασιλιάδες» του MEGA