Η μεγάλη επιστροφή της Μ. Καραγιάννη! Όλα όσα αποκαλύπτει για τους “Βασιλιάδες” του ΜΕGA!

Με ένα ρόλο έκπληξη επέστρεψε δυναμικά στη μικρή οθόνη!

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους κωμικούς και όχι μόνο ρόλους που ενσάρκωσε τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έρχεται να συναρπάσει το κοινό ως “Ευγενία Παλαιολόγου” στους “Βασιλιάδες” του Mega. Η κα Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της πλούσιας προέδρου που υποδύεται, την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και τις μεγάλες παραγωγές του παρελθόντος.

Ο ρόλος της στη σειρά

Η ηρωίδα που υποδύεται είναι μια πλούσια επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια και πρόεδρος της ισχυρής εταιρίας καλλυντικών “Ελιά”. Είναι πανέξυπνη, δυναμική και αυτοδημιούργητη, αυστηρή, αλλά δίκαιη. Καταλαβαίνει περισσότερα απ' όσα αφήνει να φανούν. Είναι καλοπροαίρετη και γενναιόδωρη, ανταμείβει την αφοσίωση αλλά δεν συγχωρεί την προδοσία.

Χήρα, χωρίς παιδιά, μένει σε μια βίλα στην Εκάλη. Όταν μαθαίνει πως είναι σοβαρά άρρωστη επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλά την σώζει ο Μάρκος Βασιλιάς. Εκείνη, από ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, του αναθέτει την προεδρία της εταιρίας της.

“Η Ευγενία είναι μια γυναίκα που έχει κατακτήσει αυτό το χώρο και είχε ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και έφθασε να γίνει πλούσια. Της έτυχε μια δύσκολη στιγμή, να την βρουν άρρωστη και ανέθεσε στο Βασιλιά την προεδρία για να πάει στην Αμερική και να γίνει καλά. Πήγε, έγινε καλά και επέστρεψε για να προχωρήσει αλλιώτικα στη ζωή της. Βέβαια, δεν θα σας πω τι θα κάνει από εδώ και πέρα για να μην αποκαλύψω τις εξελίξεις…”, δήλωσε στο TLIFE και πρόσθεσε: “Είναι πολύ ωραίος ρόλος και ουσιαστικός και με ενδιέφερε από την αρχή πολύ. Είναι απλός και μοιάζει με όλα όσα μπορώ να κάνω εγώ”.

Τα πρώτα της βήματα

Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου, ενώ το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε σε ηλικία 16 ετών (1956) στην ταινία της Φίνος Φιλμς, «Η άγνωστος», σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου…

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife