Βασιλιάδες ή Dancing On Ice; Μεγάλη διαφορά στην τηλεθέση των δύο προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Οι «Βασιλιάδες», είναι το κωμικό σίριαλ που θα αντικαταστήσει από την Τρίτη τη «Ζωή της Άλλης». Δύο οικογένειες, δύο κόσμοι, πλούσιοι – φτωχοί και στην μέση η τηλεοπτική επιστροφή της Μάρθας Καραγιάννη. Χθες, το πρώτο -διπλό σε διάρκεια- επεισόδιο κράτησε δύο ώρες και προσπάθησε να «πιάσει κορυφή», την ώρα που οι χορευτές στο παγοδρόμιο του ΑΝΤ1 έδιναν τον αγώνα τους για μια θέση στον ημιτελικό την ερχόμενη Κυριακή. Κατάφερε η νέα σειρά να …σπάσει τον πάγο;

Οι «Βασιλιάδες» δείχνουν πως είναι το νέο δυνατό χαρτί του MEGA, με προδιαγραφές να μείνει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου που περνάει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Τα «δυνατά» ονόματα που παίζουν στη σειρά και το γρήγορο -τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο- σενάριο, κράτησαν τους τηλεθεατές στο MEGA, στέλνοντας το show του ΑΝΤ1 κυριολεκτικά στον πάγο!

Με 37% στο γενικό μέσο όρο τηλεθέασης το σίριαλ του καναλιού της Μεσογείων έκανε στην πρεμιέρα του το καλύτερο ποδαρικό. Αντιθέτως, το Dancing On Ice είδε ίσως τα πιο χαμηλά του νούμερα από το ξεκίνημα του μέχρι σήμερα, αφού κατάφερε να πάρει ανάσα μετά τις 23:15 -όταν τέλειωσαν οι Βασιλιάδες- κλείνοντας με ποσοστό 20%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη αφού το σίριαλ του MEGA βρέθηκε την περισσότερη ώρα πάνω από το 40%, ενώ το show του ΑΝΤ1 έπεσε ακόμα και στο 11,3%.

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα για τους «Βασιλιάδες» του MEGA

Ο Γιώργος Χειμωνέτος αποχώρησε από το «Dancing on ice»

Το τέλος της ''Ζωής της Άλλης''!

Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός – Άγρια κόντρα μεταξύ αστυνομίας και ειδικών φρουρων για το τροχαίο