Πρωταγωνιστής σίριαλ εξομολογείται: «Τρέμω για το αν θα πάρω τα λεφτά μου»

"Είμαι έξω φρενών"!

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που φέτος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα, Το Αμάρτημα της Μητρός μου, εκφράζει την οργή του για όλα όσα συμβαίνουν με τις αμοιβές των συντελεστών στις ελληνικές σειρές.

«Είμαι έξω φρενών με το…σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί. Δεν μπορεί να σου δουλεύει κάποιος,να στηρίζει την όποια δουλειά σου,να αντέχει σε δύσκολες-εξαντλητικές συνθήκες κι εσύ να μην τον πληρώνεις! Που ακούστηκε αυτό;Είδα καλούς συναδέλφους μου που συμμετείχαν σε καθημερινή σειρά να κόβουν δελτίο παροχής,να πληρώνουν το ΦΠΑ τους για λεφτά που δεν πήραν,για λεφτά που…ζητιανεύουν! Να βάλεις…νερό στο κρασί σου,να το κάνεις… σκέτο νερό,αλλά όχι να επαιτείς για να πάρεις τα όποια χρήματα που πρέπουν, έλεος δηλαδή…» λέει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Και συνεχίζει: «Ζούμε από αυτή τη δουλειά -ας το καταλάβουν, δεν κάνουμε το …χόμπι μας. Είναι αποκαρδιωτική η κατάσταση… Οι μισοί συνάδελφοί μου είναι χωρίς δουλειά και οι άλλοι μισοί είναι απλήρωτοι! Πως θα ζήσουν; Εγω όχι δεν πληρώθηκα ακόμα για το Αμάρτημα αλλά έχω συμφωνήσει να παίρνω χρήματα απ’ τα τέλη Ιουλίου και μετά. Θα τα πάρω; Ελπίζω πως ναι»! Τρέμω στην ιδέα ότι ζήσω κι εγώ ανάλογη…σκηνικό. Τρέμω. Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω την απαίτηση που ’χει κάποιος που δεν έχει πληρώσει -γενικά μιλάω- να μπεις για ένα δεύτερο κύκλο γυρισμάτων… Μα αν δεν πληρώσεις τον πρώτο γιατί να κάνεις τον δεύτερο; Χάρην γούστου; Όχι, απ’τη στιγμή που δεν πληρώνεις -δεν θα συνεχίσει να σου δουλεύει τσάμπα».

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο χαμηλά κατέβασε το κασέ του ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για να παίξει στο «Αμάρτημα της Μητρός μου»;

Ποιοι ηθοποιοί του Παρά Πέντε επιστρέφουν στην TV με ανατρεπτικούς ρόλους;

Καυτά φιλιά μεταξύ ανδρών στο Αμάρτημα της μητρός μου!