Πόσο χαμηλά κατέβασε το κασέ του ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για να παίξει στο «Αμάρτημα της Μητρός μου»;

Πότε υπολογίζει να πάρει τα πρώτα χρήματα από τη σειρά; Τι λέει για την αλλαγή μέρας προβολής της σειράς;

Στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, για τις πληρωμές στο σίριαλ, αλλά και για την αλλαγή μέρας και ώρας προβολής, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ανήκεις σε αυτούς που συμφώνησαν να πάρουν τα πρώτα χρήματα από το «Αμάρτημα» μέσα στο καλοκαίρι…

Ναι, με τα νέα ήθη και έθιμα των τηλεοπτικών προγραμμάτων, έχω μπει για γύρισμα από τις 28 μαρτίου κι έχω συμφωνήσει να πληρωθώ στις 28 Ιουλίου -πέντε μήνες μετά! Θα πληρωθώ όμως; Τρέμω με όσα βλέπω να γίνονται γύρω μου. Πληρώνω για να πηγαίνω στους χώρους που γίνονται τα γυρίσματα -απ’ τη Βραυρώνα στην Εκάλη κι από εκεί στην Εθνική Αθηνών λαμίας- αλλά όχι, δεν ήρθε η ώρα να πληρωθώ. Ελπίζω να συμβεί αυτό, στην ώρα του!

Πόσο έριξες το κασέ σου για να συμμετέχεις στο «Αμάρτημα»;

Έχω πέσει στα πατώματα, μπορείς να πει! Αστειεύομαι, τι να κάνω; κατέβηκα πάρα πολύ στα χρήματα που έπαιρνα παλαιότερα. Ένα 50% μπορώ να σου πω! Και βέβαια δεν ήμουν ποτέ από τους ακριβοπληρωμένους. Ήμουν στην κατηγορία «ο πιο φτηνός από τους ακριβούς». Κι όμως αναγκάστηκα να γίνω και πιο φτηνός -οικονομικά μόνο!

Το «Αμάρτημα» άλλαξε ώρα και μέρα και πήρε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν λάθος που έβαλαν τη σειρά απέναντι από τους «Βασιλιάδες»;

Εγώ από την αρχή είχα πει -αλλά δεν με άκουσε κανείς- ότι θα έπρεπε να κρατηθεί το σίριαλ για του χρόνου, αφού άργησε τόσο πολύ. Το να ρίχνεις μια νέα σειρά στο πρόγραμμα στα τέλη του Μαρτίου και μάλιστα απέναντι από μια σειρά που έχει πιάσει πελατεία από τον Νοέμβριο, δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. Ναι, μας βοήθησε η μετακίνηση και πια έρχονται τα νούμερα που μας πρέπουν -και ελπίζω να έρθουν και ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι ηθοποιοί του Παρά Πέντε επιστρέφουν στην TV με ανατρεπτικούς ρόλους;

Καυτά φιλιά μεταξύ ανδρών στο Αμάρτημα της μητρός μου!