Ποιοι ηθοποιοί του Παρά Πέντε επιστρέφουν στην TV με ανατρεπτικούς ρόλους;

Μπαίνουν στο "Αμάρτημα της Μητρός μου" και θα είναι ...σαρωτικοί! Ποιος παρουσιαστής διέθεσε το μπαρ του για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων;

Άρωμα …Παρά Πέντε θα αποκτήσει η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στα επόμενα επεισόδια. Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί από το σίριαλ που είχε …σπάσει τα ταμεία, μπαίνουν στο σίριαλ και θα προκαλέσουν …πανικό! Εκείνος θα έχει εμφάνιση-έκπληξη και θα μπει στο μάτι του μπάτλερ. Εκείνη θα αιφνιδιάσει με τις πολιτικές της απόψεις και θα φέρει τα πάνω – κάτω!

Ο Πατρίκιος Κωστής θα είναι το δεξί χέρι του Νίκου Αποστολόπουλου! Στο 7ο επεισόδιο της σειράς ο ηθοποιός θα ανάψει …φωτιές! Τον Πατρίκιο θα βάλει στο μάτι ο οικονόμος του σπιτιού, δηλαδή ο Χρήστος Σιμαρδάνης, πολιορκώντας τον στενά! Το συγκεκριμένο επεισόδιο, όπως γράφει το TVΖαπινγκ, γυρίστηκε στο club του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έρχεται ως Αντιγόνη, ξαδέρφη της Κάτιας και σαρώνει στο πέρασμά της. Η Αντιγόνη είναι …βαμμένη βασιλική και η σχέση της με την αριστερή Κάτια είναι ολίγο τι …εκρηκτική! Ατάκα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Σε ευχαριστούμε Θεέ μου που μας ευλόγησες πάλι σήμερα με αρκετό φαγητό για όλους. Κάνε να είμαστε πάντα υγιείς και φέρε μας επιτέλους πίσω τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και όλη τη βασιλική οικογένεια»!

'Οπως καταλάβατε, τα καλύτερα έρχονται…

Διαβάστε ακόμα:

Ρένια Λουιζίδου: Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήθελε να γράψει ένα παραμύθι

Ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν guest εμφανίσεις στο «Αμάρτημα της Μητρός μου»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το zappIT στα παρασκήνια της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου»