Πού βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ρήγας;

Διαβάστε: Πολλά τα ερωτήματα για τον γνωστό σεναριογράφο - ηθοποιό μετά την απόφαση του να αφήσει την παράσταση στην οποία συμμετείχε...

Είναι καλά ή έχει καταρρεύσει; Είναι στην Αθήνα ή ξεκουράζεται σε φιλικό του σπίτι; Γιατί έχει κλείσει το κινητό του και εξαφανίστηκε από προσώπου γης; Αυτά τα ερωτήματα κυκλοφορούσαν από τις αρχές του καλοκαιριού στον καλλιτεχνικό χώρο και όλοι ανησυχούσαν για εκείνον. Τελικά, όχι μόνο είναι καλά, αλλά γεμίζει και τις μπαταρίες του στο εξωτερικό!

Αυτά διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ το οποίο επίσης αποκαλύπτει ότι ούτε κλείστηκε στο σπίτι του, όπως λεγόταν, ούτε απομονώθηκε σε φιλικό σπίτι εκτός Αθηνών για να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η καλή του φίλη Κατιάνα Μπαλανίκα τον έπεισε να φύγει μακριά και»πέταξαν» μαζί στο Λονδίνο. Εκεί απολαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις και παίρνουν ιδέες, καθώς από Σεπτέμβριο ο συγγραφέας-σκηνοθέτης θα αρχίσει πρόβες στο «Λαμπέτη» με μια μετα-επιθεώρηση και γυρίσματα για το νέο σίριαλ του ANT1 που ετοιμάζει με προσωρινό τίτλο «Το αμάρτημα της μητρός μου». Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ο Ρήγας με την Μπαλανίκα θα επιστρέψουν στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου πανέτοιμοι για κοινά νέα καλλιτεχνικά «χτυπήματα» που θα εντυπωσιάσουν.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Ρήγας: Κράσαρε το σύστημά μου! Θέλω να μπω σε μια κλινική!

Επιστρέφει στον Ant1 ο Αλέξανδρος Ρήγας!

«Family Story»: Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα