Αλέξανδρος Ρήγας: Κράσαρε το σύστημά μου! Θέλω να μπω σε μια κλινική!

Διαβάστε: Απίστευτο μυστήριο με την εξαφάνιση του ηθοποιού - σεναριογράφου. Τι λέει ο ίδιος.

Η χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του θεατρικού «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο», μιλάει για αναβολή όλων των παραστάσεων του Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του εδώ και δύο εβδομάδες. Ακόμη και συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια, δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, στην παράσταση του δήμου Καισαριανής, η ηθοποιός και οι 350 θεατές τον περίμεναν -μάταια- δύο ώρες!

Πριν από μερικές μέρες, συνεργάτης του σεναριογράφου δήλωσε στο TLIFE πως ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει πάθει υπερκόπωση και θα πρέπει να μείνει στο σπίτι. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πάντα ήξεραν ότι προτεραιότητα ήταν τα επαγγελματικά του. Άνθρωποι της People Entertainment δήλωσαν στην Espesso ότι περιμένουν να δουν αν θα είναι σε θέση ο Αλέξανδρος Ρήγας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, ενώ η περιοδεία μπορεί να ακυρωθεί εντελώς.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην Αλεξάνδρα Τσόλκα για το Down Town, λέει χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ, αποσυντονίστηκα τελείως οργανικά. Κράσαρε το σύστημα. Υπερένταση, έγχος, ευθύνες, παραστάσεις, πρόβες, καινούρια παραγωγή και γράψιμο για το Λαμπέτη. Λίγο πριν την πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα κράσαρε το σύστημά μου. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω δυο τρεις ανθρώπους και να κλείσω το κινητό. Βγήκα off τελείως. Δεν γινόταν αλλιώς: Ένιωθα πως δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Τώρα μπήκαμε πάλι στο ρυθμό. Μιλάμε, δεν μιλάμε; Άρα είμαι εδώ. Δυο βδομάδες πριν μου λέει ένας φίλος «Ρε παιδί μου, τι θέλεις να κάνεις»; Θέλω να μπω σε μια κλινική για είκοσι μέρες και να είμαι σε ένα κρεβατάκι ολημερίς. Να τρέφομαι ακόμη και ενδοφλεβίως και να μη με ξυπνάνε, αλλά έχω το άλλοθι ότι τα ‘χει παίξει ο οργανισμός μου».

Δείτε το βίντεο: