Επιστρέφει στον Ant1 ο Αλέξανδρος Ρήγας!

Διαβάστε: ο ηθοποιός - σεναριογράφος έδωσε τα χέρια με το κανάλι για μία ερωτική κομεντί..

Μπορεί ο Αλέξανδρος Ρήγας να διανύει μία μάλλον δύσκολη περίοδο από άποψη υγείας, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε με αφορμή την αιφνίδια αποχή του από την παράσταση στην οποία συμμετείχε, «κράσαρε το σύστημα μου! Θέλω να μπω σε μια κλινική!», αλλά έχει ήδη στα σκαριά καινούργια σειρά η οποία πήρε το πράσινο φως από τον Ant1! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τέτας Τσετσέκου στην «Espresso» ο ηθοποιός ξεκινάει να στήνει μια ερωτική κομεντί, με προσωρινό τίτλο «Το αμάρτημα της μητρός», με κεντρικούς πρωταγωνιστές δύο άντρες και δύο γυναίκες που συνδεόνται με δεσμούς… ακόμα και αίματος! 

Ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές είναι πάμπλουτος, γοητευτικός επιχειρηματίας που βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας λαϊκής, sexy κομμώτριας. Και ενώ υπάρχει μία δυνατή αγάπη ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο ανθρώπους, υπάρχει και μία δεύτερη, ακόμα πιο δυνατή, αυτή των παιδιών τους! Η μακιγιέζ κόρη της κομμώτριας και ο γιός του επιχειρηματία είναι ερωτευμένοι και έτοιμοι για όλα! 

Οι διαδικασίες επιλογής του καστ των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστές έχουν ξεκινήσει, ενώ τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.