Πάτρα: «Άνθρακας ο θησαυρός στην περίπτωση της σπιτονοικοκυράς»

Πάτρα

«Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια κατά την άποψή μου. Δεν υπάρχει αιτία, δεν υπήρχε λόγος», λέει ο Σωκράτης Στρατής για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Ρούλας Πισπιρίγκου, με το μικροσκόπιο να πέφτει και στην σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά από καταγγελίες ότι τελικά ο θάνατός της μπορεί να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Σωκράτης Στρατής, ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος έχει διοριστεί από συγγενικό πρόσωπο της θανούσης, σημειώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

«Φοβάμαι ότι τέλειωσα την έρευνά μου και διαπίστωσα ότι άνθρακας ο θησαυρός. Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια κατά την άποψή μου. Δεν υπάρχει αιτία, δεν υπήρχε λόγος».

Σύμφωνα με τον κ. Στρατή, δεν υπήρχε λόγος να σκοτώσει κάποιος την ηλικιωμένη, αφού αν και προτάθηκε ως αιτία η οικονομική της επιφάνεια, μετά την έρευνα του ντεντέκτιβ διαπιστώθηκε ότι «δεν ήταν εύπορη».

Ο ιδιωτικός ερευνητής επιβεβαιώνει ότι η ηλικιωμένη είχε εξουσιοδοτήσει τον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζεται τα χρήματά της, ωστόσο τα χρέη που προέκυψαν δε συνδέονται με δραστηριότητες του 30χρονου, αλλά προϋπήρχαν: «Τα χρέη προέρχονται από παλιότερα».

Όπως λέει ο ίδιος, η ηλικιωμένη δεν έχει γράψει κανένα διαμέρισμα στον Μάνο Δασκαλάκη.