Νίκος Οικονόμου: «Έχουμε πει με την Όλγα να φύγουμε από την Αθήνα όταν τακτοποιηθούν τα παιδιά»

Νίκος Οικονόμου

"Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, σαν προπονητής, δεν μπορούσα όμως χωρίς την οικογένεια μου" ομολογεί ο Νίκος Οικονόμου.

Ο Νίκος Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην αγαπημένη του σύζυγο, Όλγα Λαφαζάνη αποκαλύπτοντας την επιθυμία να εγκαταλείψουν προσεχώς την Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Οικονόμου εκμυστηρεύτηκε στον ηθοποιό πως «η οικογένεια είναι για μένα τα πάντα στη ζωή μου. Είναι η ηρεμία μου, η ησυχία μου. Να σου πω την αλήθεια μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για να πάω στο εξωτερικό, σαν προπονητής, δεν μπορούσα όμως να το κάνω αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα χωρίς την οικογένεια μου».

«Η Όλγα είναι μια υπέροχη μητέρα. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και έχει τρομερή υπομονή. Τρομάζω, είναι πάρα πολύ ήρεμη. Όταν είναι με τα παιδιά είναι εκεί. Θα παρακινήσει να κάνουμε ταξίδια, να βλέπουν τα παιδιά πράγματα, να έχουν όμορφες εικόνες και εγώ θα προσέξω την ασφάλεια. Δεν έχει πάψει να είναι μια καλή σύζυγος».

«Το όνειρό μου είναι να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των παιδιών μου. Να μεγαλώσουν και να κάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους να είμαστε με την Όλγα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, με τα πάνω μας και τα κάτω μας και έχουμε πει, όταν κάποια στιγμή τακτοποιηθούν όλα τα παιδιά, να φύγουμε από την Αθήνα. Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα αλλά περνάω πιο καλά σε πιο μικρή κοινωνία».

«Δεν θα το κάνουμε όμως ποτέ γιατί μετά θα μεγαλώσουν τα παιδιά, θα έχεις εγγόνια, θα προσέχεις τα εγγόνια. Οπότε να είμαστε ευτυχισμένοι, να έχουμε υγεία, να προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους ό,τι μπορούμε χωρίς να περιμένουμε κανένα αντάλλαγμα» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Οικονόμου.