«Έσπασε» η Αντιγόνη Κουλουκάκου για την πιο δύσκολη απώλεια της: «Είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

"Θες να βάλω τα κλάματα! Φοράω μια βέρα αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ" εξήγησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στον Τάσο Ιορδανίδη.

Την καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια στην «Γη της ελιάς» του MEGA, Αντιγόνη Κουλουκάκου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύεται τον σύντροφο της.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήθελα ανέκαθεν να γίνω μανούλα, όχι. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ήταν ότι το έλεγα, δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα. Δηλαδή τις φορές που το σκεφτόμουν, γιατί μπορεί να ήμουν με έναν σύντροφο και να ήθελε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, εγώ δεν το είχα στα σχέδια μου. Τώρα, ήρθε όμως κάπως φυσικά γιατί υπάρχει ήδη μια οικογένεια, δυο παιδιά. Η τριβή με αυτά τα δυο παιδιά και η αγάπη του συντρόφου μου προς τα δυο παιδιά του, το πόσο καλός πατέρας είναι και σίγουρα η αγάπη και ο έρωτας ο δικός μου προς εκείνον μού έβαλαν την ιδέα».

«Νομίζω ότι αν δεν τον είχα γνωρίσει, δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν έλεγα ποτέ πως «θέλω να γίνω μανούλα», όπως δεν έλεγα ποτέ πως «θέλω να παντρευτώ» και δεν έλεγα ποτέ πως «θα κάνω παιδιά» και και ούτω καθεξής. Εγώ έλεγα πως «όταν γνωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου», οπότε έτσι έγινε. Γνώρισα κάποιον και θεώρησα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου ή ότι θα ήθελα να φέρω το δικό του παιδί στον κόσμο».

«Σε στενοχωρεί το γεγονός ότι ο μπαμπάς σου δεν θα γνωρίσει τον εγγονό του;» ρώτησε τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να απαντήσει η καλεσμένη και φίλη του ως εξής. «Θες να βάλω τα κλάματα! Λοιπόν, πάμε παρακάτω. Κοίταξε, εγώ φοράω μια βέρα, εντάξει, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, αν και παντρεμένη με θεωρώ, ο πραγματικός λόγος που δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει».

«Τώρα, θα μου πεις «δεν μπορεί να σε πάει ο αδελφός σου, ο γιος σου, ο μεγάλος σου γιος;». Γιατί έχω πει πως έχω άλλα δυο παιδιά, τον μεγάλο γιο του άνδρα μου και την κόρη του, που τα θεωρώ παιδιά μου. Οπότε θα μπορούσε να με πάει ο Έκτορας, εντάξει. Ένας λόγος δικός μου, όμως, προσωπικός, είναι αυτός» πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.