Νικητής ελληνικού talent show βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας!

Ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του μετά το τέλος του παιχνιδιού! Όλα ανατράπηκαν στη ζωή του, ο ίδιος είναι σε απόγνωση! Διαβάστε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του!

Γεννημένος στην Κόρινθο, ήρθε στην Αθήνα με την οικογένειά του, όταν ήταν ακόμη επτά χρονών. Το πάθος του για την μουσική, τον συνόδευε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κυνηγήσει το όνειρό του. Ο ίδιος δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδάει και να διασκεδάζει τους φίλους του, μέχρι που μπήκε στο talent show και μάγεψε όλη την Ελλάδα με τη φωνή του.

Όταν ερμήνευσε το διαχρονικό “My Way” του Φρανκ Σινάτρα στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Ο ίδιος κέρδισε με το σπαθί του την πρωτιά στο talent show του ΑΝΤ1 “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Τρία χρόνια μετά όμως, η ζωή του έχει αλλάξει δραματικά.

Ο Νίκος Γεώργας χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου, τα χρήματα από το παιχνίδι τελείωσαν, περιμένει ακόμα να καρποφορήσει το συμβόλαιο με τη Sony και ομολογεί ότι έχει σκεφτεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα NEWS, εξομολογείται: “Η μουσική είναι ο λόγος που παραμένω ζωντανό, το τραγούδι. Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω. Και όχι μόνο μία φορά. Αλλά είμαι πολύ δειλός για να το κάνω. Ακόμα, ενίοτε, το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι, μετά το χωρισμό μου, μια κομβική στιγμή στη ζωή μου, γιατί άλλαξαν τα πάντα, όλα ανατράπηκαν. Ένιωσα συναισθηματική κενότητα και πλάον και από οικονομικής πλευράς περνάω δύσκολα.

Το διαζύγιο

«Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη νίκη μου στο παιχνίδι έκανα λάθη. Απάτησα τη γυναίκα μου και χωρίσαμε. Τώρα μένω στο ξενοδοχείο ενός φίλου μου. Δεν μπορώ να μείνω σε σπίτι. Τα σπίτια είναι για οικογένειες, για ζευγάρια, εκεί θα ένιωθα ακόμα πιο μόνος».

Ο δίσκος που δεν ήρθε ποτέ

«Στο συμβόλαιο ήταν και ένας δίσκος με τη Sony. Έκανα το λάθος να μην απαντήσω άμεσα, γιατί θεώρησα εκείνη τη στιγμή πως δεν ήταν υπέρ μου οι όροι. Ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα μου»!

Θυμηθείτε τη μοναδική του εμφάνιση στον τελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο τον Ιούνιο του 2010:

http://www.youtube.com/embed/rVHED3CWctQ

Πηγή: εφημερίδα NEWS

Διαβάστε ακόμα:

Το καταραμένο ριάλιτι! Μετράει πέντε νεκρούς!

Συγκλονιστικό: Πήρε τηλέφωνο στη Νικολούλη, ενώ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στην Τατιάνα, για την αυτοκτονία του 15χρονου γιου της

Σπουδαίος του ελληνικού κινηματογράφου εξομολογείται: «Είχα φτάσει ένα σκαλοπάτι από το να κάνω την απονενοημένη πράξη»…