Το καταραμένο ριάλιτι! Μετράει πέντε νεκρούς!

"Celebrity Rehab" με τον Dr Drew ή "γιατρός της αυτοκτονίας"...

Για κατάρα κάνουν λόγο όσοι έχουν χάσει το μέτρημα βλέποντας τον έναν μετά τον άλλον τους διάσημους συμμετέχοντες του ριάλιτι Celebrity Rehab» να φεύγουν από τη ζωή.

Το ριάλιτι έχει στόχο να υποστηρίξει διάσημους που έχουν μπλέξει στα δίχτυα των ναρκωτικών και του αλκοόλ, βοηθώντας τους να απεξαρτηθούν. O Dr Drew όμως, που έχει την ευθύνη των ασθενών, μοιάζει να καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Όπως γράφει η Espresso, πριν από την 37χρονη τραγουδίστρια της κάντρι, Μίντι Μακ Κρίντι, η οποία αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι, είχε προηγηθεί ο πρωταγωνιστής του Grease, Τζεφ Κόναγουεϊ. Ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις δύο πρώτες σεζόν του ριάλιτι για να αντιμετωπίσει τις εξαρτήσεις του, αλλά πέθανε τελικά από σήψη, πνευμονία, εγκεφαλοπάθεια και υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Δύο μήνες νωρίτερα είχε αποβιώσει από υπερβολική χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων ο μπασίστας του συγκροτήματος Alice in Chains, Μάικ Σταρ, ο οποίος εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι. Στην ίδια σεζόν είχε πάρει μέρος και ο Τζόι Κόβαρ, πρώην bodybuilder και μέλος του ριάλιτι του MTV «The Real World: Hollywood». Ο Κόβαρ πέθανε τον περασμένο Αύγουστο από τοξίνωση με μίγμα οπιούχων ουσιών, όπως ακριβώς και ο Ρόντνεϊ Κινγκ που είχε συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν.

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν πλέον τον Dr Drew ότι εκμεταλλεύεται τους διάσημους για να πλουτίσει. Μάλιστα, τον παρομοιάζουν με τον λεγόμενο «γιατρό της αυτοκτονίας», Τζακ Κεβόρκιαν.

Διαβάστε ακόμα:

Αγοράζουν …κοψοχρονιά τα σπίτια των Ελλήνων σε ριάλιτι!

Παίκτης ριάλιτι κάνει γυμνή φωτογράφιση!