Μία: Ακόμα πιο ψηλά η τηλεθέαση στη δεύτερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Εμφανώς πιο χαλαρή από το πρώτο λεπτό που βγήκε στον αέρα, απαλαγμένη από το απόλυτα δικαιολογημένο άγχος της πρεμιέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε το μεσημέρι της Τρίτης να κινείται με ιδιαίτερη άνεση στο καλοστημένο και «ζεστό» πλατό της εκπομπής της και να δίνει μια γρήγορη ροή στο -τρίωρης διάρκειας- πρόγραμμα.

Η «Μία» δείχνει να φέρνει έναν νέο αέρα στη μεσημεριανή ζώνη με σωστή δοσολογία ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και χρηστικών θεμάτων που εναλλάσσονται την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε να μην σκεφτείς να αλλάξεις κανάλι. Η Τατιάνα έχει ίσως για πρώτη φορά την ευκαιρία να δείξει τις πολύπλευρες ικανότητές της, να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα και την ίδια στιγμή να δώσει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα της επιλογής του διαφορετικού από τα -επί δύο δεκαετίες- συνηθισμένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Με μία μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων που ο καθένας ξεχωρίζει στον τομέα του, η «Μία» αναδεικνύεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα που σίγουρα αλλάζει τις μέχρι τώρα ισορροπίες, κάτι που αποτυπώνεται και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή του Star ανέβασε το μέσο όρο της στο σύνολο τηλεθέασης, στο 19,2%. Η «Μία» κράτησε σταθερά τα ποσοστά της καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν στον αέρα και κατάφερε να αγγίξει και το 24,5%. Με παρόμοιο τρόπο κινήθηκε και το δυναμικό κοινό της εκπομπής που έδειξε την προτίμησή του στην Τατιάνα σε ποσοστό 18,3%.

Αν και είναι νωρίς για να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα, το σίγουρο είναι ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε ακόμα:

Βάσω Γουλιελμάκη: Το διαζύγιο με τον Σωκράτη Αλαφούζο και η καθημερινότητα με την κόρη της
 

Τι τηλεθέαση σημείωσε η “Μια” της Τατιάνας Στεφανίδου;
 
Μία: Η διαφορετική πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Πέννυ Σκάρου: «Το ότι ζω είναι θαύμα»