Τι τηλεθέαση σημείωσε η “Μια” της Τατιάνας Στεφανίδου;

Εξαιρετική η πρεμιέρα της παρουσιάστριας...

Δευτέρα χθες, με πρεμιέρες στην ψυχαγωγική ζώνη του Σταρ.Την αρχή έκανε η «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου, που άνοιξε την τηλεοπτική σεζόν με τρίωρο καθημερινό πρόγραμμα.

Η Τατιάνα, που έχει αναμφισβήτητα μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, και πολύ επιτυχημένες εκπομπές στο ενεργητικό της, για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζει κάτι πιο νεανικό και φρέσκο.

Η ομάδα της, όλοι νέα, και άκαυτα τηλεοπτικά πρόσωπα, επιθυμούν να μπουν στα σπίτια του κοινού και να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Στην χθεσινή εκπομπή, η παρουσιάστρια, καλησπέρισε τον κόσμο χαλαρή και άνετη, αλλά και με λίγο άγχος -όπως η ίδια παραδέχθηκε- στο νέο της αυτό εγχείρημα.

Η τηλεθέαση χαμογέλασε στη ¨”Μια” με τα νούμερα να είναι υψηλά/ Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της εκπομπής στα γενικά ήταν 17,6%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό-νεανικό κοινό ήταν 18,3%.

Τα υψηλότερα νούμερα της “Μια”σημειώθηκαν στο διάστημα 13:45-14:00, που η τηλεθέαση έφτασε το 24,3% στα γενικά , ενώ στο δυναμικό κοινό, το υψηλότερο τέταρτο, ήταν στο διάστημα 14:15 με 14:30 όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 25,1%

Από την πρώτη μέρα, αυτό που παρατηρούμε , βάση του πίνακα τηλεθέασης, είναι ότι η Τατιάνα, σημείωσε υψηλότερα νούμερα στο δυναμικό κοινό, κάτι στο οποίο τα κανάλια .δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Παυλίνα Ντάσιου 

Διαβάστε ακόμα:

Μία: Η διαφορετική πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Πέννυ Σκάρου: «Το ότι ζω είναι θαύμα»