Βάσω Γουλιελμάκη: Το διαζύγιο με τον Σωκράτη Αλαφούζο και η καθημερινότητα με την κόρη της

«Στην αρχή φοβηθηκα πως θα το πάρει...»

Η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε έκανε «πικ νικ» στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το διαζύγιο με τον Σωκράτη Αλαφούζο, την καθημερινότητα με την κόρη της και τα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για τον τρόπο που αποφάσισαν να το πουν στην κόρη τους αλλά και το πως ήταν η πρώτη περίοδος του χωρισμού: «Της το είπαμε καταρχήν και οι δύο. Συνεννοηθήκαμε με τον Σωκράτη για αυτά που θα πούμε. Εκείνο το διάστημα προσπαθούσαμε να είμαστε προσεκτικοί και εμείς σε αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε. Στην αρχή φοβηθηκα πως θα το πάρει, τι θα της πουνε «α μένει αλλού ο μπαμπάς, αλλού η μαμά. Μετά φοβήθηκα και για εμένα που ήμουν μια μόνη γυναίκα που πήγαινε σε ένα χώρο, σε ένα παιδικό πάρτυ και όλοι ήταν ζευγάρια και εγώ ήμουν μόνη. Όχι φοβήθηκα, αισθάνθηκα λίγο άβολα γιατί ειχα συνηθίσει να είμαι ζευγάρι και να πηγαίνουμε σε όλες τις εκδηλώσεις, σε όλα αυτά.

Λίγο αργότερα πρόσθεσε πως: «Σαν πιο ώριμη, ίσως να μην ήταν σωστή η επιλογή από την αρχή και των δύο ή ίσως έπρεπε να ζήσουμε περισσότερο μαζί για να μην είναι τόσο σύντομο, γαιτί μέσα σε επτά μήνες παντρευτήκαμε»

Δείτε το πικ νικ της στη «Μία»: