Μάνος Γαβράς:»Το χρήμα και με το ποιόν θα πας δε μετράει στο Hollywood.»

O Μάνος Γαβράς ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή «Movies & Stars» στο MTV Greece, . Ο ζεν πρεμιέ που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Los Angeles, έκανε ένα break διακοπών στην Ελλάδα και μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη. 

 Ο Μάνος μίλησε για τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez στην ταινία «Βack up plan» χαρακτηρίζοντας την εμπειρία με την Lopez ανεπανάληπτη! «Είναι πολύ ζεστή, πολύ απλή και φιλική στο σετ. Δεν είναι σκύλα όπως κάποιοι λένε.
Πραγματικά τη λάτρεψα». Όσο για το σεξ απιλ της : «Είναι ασύγκριτο, πραγματικό ηφαίστειο».

Ο Γαβράς μίλησε και για την εμπειρία του ως παραγωγός, αφού συμμετέχει στην αμερικανική παραγωγή «Battler» στην οποία πρωταγωνιστεί η Οprah Winfrey και είναι η πραγματική ιστορία ενός έγχρωμου μπάτλερ του Λευκού Οίκου που έζησε εκ των έσω τις αλλαγές και φυσικά τις θητείες πολλών προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών . Επίσης μίλησε για τη φιλία του με τον Αshton Κutcher, αφού παίζουν μαζί μπάσκετ αλλά και το διαζύγιο του τελευταίου με την Demi Moore, την Cameron Diaz που γνωρίζει προσωπικά αλλά και την κρίση στην Ελλάδα και τη μετανάστευση στις ΗΠΑ πολλών καλλιτεχνών. 

Ο Μάνος, που έχει μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο κοινό, δήλωσε αδέσμευτος αν και καρδιό- κατακτητής. Φυσικά δεν κρύβει την αγάπη του για την πατρίδα του την Κρήτη και τις μεσογειακές μελαχρινές γυναίκες αφιερώνοντας τους μαντινάδα… Μade in Ηollywood ! «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά , «δεν είναι καλό το κλίμα εδώ και γι' αυτό υπάρχει τέτοιο κύμα μεταναστών από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο στην Αμερική. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις έναν ρόλο στο Los Angeles, εκεί δεν υπάρχουν χάρες αλλιώς ακόμα και η γυναίκα του Donald Trump θα έκανε καριέρα! Το χρήμα και με το ποιόν θα πάς δε μετράει στο Hollywood. Είναι πιο αξιοκρατικό το σύστημα».

Δείτε όσα είπε


Διαβάστε ακόμα

Mπεν Αφλεκ και Ορφέας Παπαδόπουλος στο ΜTV

Κ.Αργυρός «Η ομορφιά της Ελένης με… ζαλίζει» 
Κατερίνα Στικούδη:»Δεν θέλω να γίνω Μαρινέλλα»

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής συνάντησε τον Λάρι Χακμαν πριν φύγει από τη ζωή; 
Kiefer Sutherland :»Θέλω περισσότερο από ποτέ να έρθω στην Ελλάδα!»

Ο Έλληνας του Τζέιμς Μποντ…αποκαλύπτει! 
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ: «Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο Facebook»