Mπεν Αφλεκ και Ορφέας Παπαδόπουλος στο ΜTV

Τι αποκάλυψαν στον Γιώργο Σατσίδη;

Καλεσμένος στο «Movies & Stars» στο MTV Greece την Τετάρτη 16/1 στις 20.00 ο Ορφέας Παπαδόπουλος που έχει… κλέψει καρδιές στα «Κλεμμένα 'Όνειρα» του Mega. Ο περιζήτητος ζεν πρεμιέ ανατρέπει την εικόνα του ωραίου και ευγενικού νέου πρωταγωνιστή, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.

«Γιατί προσπαθούν να μας εξοικειώσουν με την τουρκική γλώσσα;»:
«Το χειρότερο που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση είναι ότι έχουν αντικατασταθεί οι ελληνικές σειρές με ξένες. Δεν είμαι εναντίον του τούρκικου λαού αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται και γιατί προσπαθούν να μας εξοικειώσουν τόσο πολύ με αυτή τη γλώσσα. Γιατί δεν παίρνουν απο πουθενά αλλού σήριαλ πάρα μόνο απο την Τουρκιά ; Δεν ξέρω που αποσκοπεί όλο αυτό. Ο τούρκικος λαός δεν νομίζω να δεχόταν να βλέπει καθημερινά ελληνικά σήριαλ! Ο κάθε λαός στηρίζει τον τόπο του, θυμάται δεν ξεχνά και πάει παρακάτω. Όμως δεν ξεχνά! Επειδή η τηλεόραση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαμορφώνουν το κοινό έχω την αίσθηση ότι η ευθύνη που έχουν είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτή που νομίζουν ότι έχουν και ότι θα μπορούσαν να ανεβάζουν τον κόσμο και όχι να τον κατεβάζουν και να τον φοβίζουν και να τον τρομοκρατούν».

«Μου έγινε πρόταση για το “Dancing with the Stars”» :
«Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στο Dancing , οι λόγοι που δεν το έκανα ήταν καθαρά επαγγελματικοί, δεν θα προλάβαινα όμως γιατί είναι πολύ απαιτητικό , αλλά γενικά μ αρέσει ο χορός και θα το δοκίμαζα».

«Ως έφηβος έκανα καφρίλες»:
«Ως έφηβος έχω κάνει καφρίλες! Μια φορά έβαψα με σπρέι το αυτοκίνητο ενός αγνώστου . Η μεγαλύτερη όμως καφρίλα που έχω κάνει ήταν ότι ρίξαμε την καθηγήτρια μας σε έναν λάκκο που είχαμε καμουφλάρει στο μάθημα πολεοδομίας. Βέβαια δεν είμαι καθόλου περήφανος για αυτό γιατί αργότερα αντιλήφθηκα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ άσχημα και να είχε τραυματιστεί. Της ζητώ ακόμη συγγνώμη».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή:
«Υπαρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου και είμαι πολύ καλά μαζί της»! 

Σχετικά με τα «Κλεμμένα Όνειρα»
«Η επιτυχία της σειράς με κάνει πολύ χαρούμενο κάνοντας σχεδόν 10 ωρα γυρίσματα κάθε μέρα για το σήριαλ δεν υπάρχει χρόνος για διασκέδαση. θεωρώ ότι όλος ο κόσμος έχει πια αλλάξει οπότε ακολουθώ αυτό το δρόμο και μένω προσηλωμένος στη δουλειά μου»

Aκόμη στο «Movies and Stars» δείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ταινία «ARGO», που απέσπασε βραβείο Χρυσής Σφαίρας και που αποτελεί το σκηνοθετικό δημιούργημα του πρωταγωνιστή Ben Affleck!