Κ.Αργυρός «Η ομορφιά της Ελένης με… ζαλίζει»

Καλεσμένος στο ΜΤV GREECE και στην εκπομπή «Movies & Stars», αυρίο, στις 20.00, o τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκαλύπτει στον Γιώργο Σατσίδη τις σινεφίλ προτιμήσεις του, μιλάει για τον πόλεμο που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του, τη σύγκριση που κάνουν σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τον μεγάλο έρωτα που περιμένει το 2013! 

«Η καψούρα με τον Θεοφάνους»… «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Θεοφάνους. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας πριν μπω στο στούντιο ήμουν αγχωμένος. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Από μικρός τον είχα μεγάλη καψούρα, δηλαδή όταν άκουγα τα τραγούδια του έλεγα μακάρι να συνεργαστώ μαζί του».

«Δεν ξέρω γιατί με αποκαλούν νέο Ρέμο»…
«Δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν τον τίτλο «ο νέος Ρέμος», ίσως βρίσκουν κοινά στοιχεία. Ο Αντώνης είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Εγώ δεν ακούω κάτι παρόμοιο στις φωνές μας, μακάρι όμως όλοι οι νέοι καλλιτέχνες όπως εγώ να κάνουν πορεία ανάλογη με του Ρέμου. Εγώ θα ήθελα να γίνω ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον αυθορμητισμό και την προσωπικότητα μου. Μάλιστα όταν είχα πάει μια φορά στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης μου έκανε και πλάκα για όλο αυτό. Τον εκτιμώ πολύ και είμαστε και καλοί φίλοι».

«Η ομορφιά της Ελένης με ζαλίζει»… «Πεθαίνω για την Αντζελίνα Τζολί, της έχω τρελή αδυναμία όπως και οι περισσότεροι άντρες. Από Ελληνίδες σταρ μου αρέσει πολύ η Ελένη Μενεγάκη. Έχω μεγαλώσει μαζί της και μάλιστα όταν είχα πάει στην εκπομπή της πρόσφατα της είπα: «Μην με κοιτάς έτσι ζαλίζομαι». Είναι πολύ όμορφη γυναίκα και την εκτιμώ πολύ. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Είμαι μόνος μου αυτή την εποχή και πιστεύω ότι ποτέ δεν ξέρεις ο έρωτας από πού θα σου έρθει. Δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω και με μεγαλύτερες γυναίκες, είμαι σε μια ηλικία που έχω την επιλογή για μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες από εμένα. Στην πίστα και με φλερτάρουν και φλερτάρω. Το φλέρτ είναι κάτι μαγικό και πολύ όμορφο. Είμαι παραδοσιακός άνθρωπος και μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Είμαι κυνηγός στην προσέγγιση. Όταν μου αρέσει κάποια θα το πω και θα το δείξω. Στο καμαρίνι δεν μου έχει συμβεί κάτι περίεργο με φαν. Το μόνο σκηνικό που μου είχε τύχει ήταν ότι είχε έρθει μια κοπέλα και μου είπε ότι ήθελε να αλλάξει το επίθετό της σε Αργυρού αλλά την ηρέμισα και της είπα να μείνει με το δικό τη».

«Πόλεμος και αμφισβήτηση»…»Είχα δεχτεί πόλεμο στην αρχή της καριέρας μου γιατί λαμβάνω υπόψη μου οποιοδήποτε άνθρωπο μου πει κάτι και στην αρχή τα λόγια που μου είπαν δεν ήταν θετικά. Είμαι πολύ εγωιστής και οτιδήποτεακούω με επηρεάζει. Με είχε ρίξει στην αρχή όλο αυτό , για ποιο λόγο δηλαδή ένας άνθρωπος να πει κάτι κακό δημόσια για μένα. Αυτό με έκανε να πεισμώσω και να πω «Σ’ευχαριστώ που έκανες αυτό το πράγμα για να με κάνεις πιο δυνατό, για να μάθω τι σε ενοχλεί και να το διορθώσω και να γίνω καλύτερος» . Έτσι το αντιμετώπισα.  Όταν μπήκα στο Fame Story ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα τελειώσει το λύκειο και για μένα ήταν οι διακοπές μου. Δεν είχα μπει στην αντίληψη ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Ήταν το χόμπι μου που το έκανα επάγγελμα αλλά τότε δεν είχα ωριμάσει. Όταν το κάνεις αυτό όμως κάποιοι το παρεξηγούν, ότι πουλάς μούρη. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα ίντριγκα , δεν μου αρέσει και δεν βοηθάει. Σίγουρα έχουμε περάσει όλοι οι νέοι καλλιτέχνες από φουρτούνες. Διαφορά πράγματα που επηρεάζουν την ψυχολογία κατά κύριο λόγο όπως εγώ παλιότερα ήμουν σε μια εταιρία που δεν με πίστευε. Ευτυχώς τώρα έχω βρει την «οικογένεια» μου στην εταιρία μου».

«Η συμβουλή της Lady»
… Η «Lady Angela» μου έχει πει να μην καπνίζω ποτέ! Δεν μου έχει δώσει άλλες συμβουλές. Την παρατηρώ όμως στην δουλειά και θεωρώ πως έχω να κερδίσω πολλά από την συνεργασία μας».

«Η ευχή για το 2013»…»Το 2013 μου αρέσει σαν αριθμός και θα ήθελα να φέρει ευημερία γιατί η κατάθλιψη στις μέρες μας είναι η νούμερο ένα ασθένεια. Θέλω να αισθάνομαι δημιουργικός όπως το 2012. Περιμένω και ένα μεγάλο έρωτα, άμα βρεθεί κάτι καλό γιατί όχι και να παντρευτώ, είμαι υπέρ του γάμου γιατί είμαι παραδοσιακός και μ αρέσουν τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Στικούδη:»Δεν θέλω να γίνω Μαρινέλλα»

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής συνάντησε τον Λάρι Χακμαν πριν φύγει από τη ζωή;

Kiefer Sutherland :»Θέλω περισσότερο από ποτέ να έρθω στην Ελλάδα!»

Ο Έλληνας του Τζέιμς Μποντ…αποκαλύπτει!

ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ: «Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο Facebook»

Sebastian Koch: Πιστεύω ότι Γερμανία και Ελλάδα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει η μια χώρα να κατανοήσει την άλλη!