Sebastian Koch: Πιστεύω ότι Γερμανία και Ελλάδα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει η μια χώρα να κατανοήσει την άλλη!

" Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να σας ζηλεύουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι"

 Σήμερα στις 20.00, στην εκπομπή «Movies&Stars» ταξιδεύουμε στο συναρπαστικό κόσμο του κινηματογράφου με ένα μεγάλο αφιέρωμα στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή,«Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι». Ο Γιώργος Σατσίδης μας παρουσιάζει μια ακόμη μοναδική συνέντευξη, αυτή τη φορά με τον πρωταγωνιστή της ταινίας,Sebastian Koch.

Ο Γερμανός σούπερ σταρ αποκάλυψε ότι μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «DieHard 5» πλάι στον Bruce Willis! O ηθοποιός που έγινε διάσημος από τη βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Οι Ζωές Tων Άλλων» ξαφνιάζει με την ειλικρίνειά του: «Πιστεύω ότι Γερμανία και Ελλάδα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει η μια χώρα να κατανοήσει την άλλη. Η Γερμανία είναι μια χώρα αυστηρή και όλα λειτουργούν ρομποτικά. Στην Ελλάδα ο καιρός είναι ζεστός και οι άνθρωποι έχουν ταμπεραμέντο. Έχουμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα! Υπάρχουν λοιπόν αρκετοί λόγοι για να σας ζηλεύουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι…» Ακόμη μιλάει για τη συνεργασία του με Έλληνες και δηλώνει ότι πρόκειται για ένα λαό που δουλεύει σκληρά , είναι χαρισματικός και συμπληρώνει: «Λατρεύω την Ελλάδα και προσπάθησα να αποδώσω το ρόλο του Ιωάννη Βαρβάκη και την άγνωστη ιστορία του όσο καλύτερα μπορούσα».ΟSebastian που ζει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο αλλά περνάει αρκετό χρόνο στο Λος Άντζελες, δηλώνει ότι επιλέγει τις ταινίες που παίζει ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει η ιστορία: «Το Χόλιγουντ με αφήνει αδιάφορο, επιλέγω ρόλους που με ενδιαφέρουν, ιστορίες που με συναρπάζουν. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει το Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό».

Ακόμη, στο ίδιο επεισόδιο θα προβληθεί ένα specialαφιέρωμα στην πολύκροτη αμερικανική σειρά «Homeland»,που σάρωσε στα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ και της οποίας μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος.

Μη χάσετε σήμερα την εκπομπή «Movies&Stars» με τα πιο hotcine-news στις 20:00 παρέα με το Γιώργο Σατσίδη και τοSebastianKoch από την ταινία «Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι»!

Διαβάστε ακόμη

O Έλληνας του «Fashion Police» αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη!

Θα πάει η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό «Dancing with the Stars» ; Δείτε τι λέει στο MTV

O Γιώργος Σατσίδης έκανε live chat με τους αναγνώστες του zappIT

Επιστρέφει με σούπερ αποκλειστικότητες ο Γιώργος Σατσίδης στο MTV! Δείτε το τρέιλερ!

Ποιo star του Χόλιγουντ έθαψε ζωντανό ο Γιώργος Σατσίδης;