H «Πρωινή Ενημέρωση» απαντά στον -twitter πόλεμο- του Μουρούτη! «Δημόσια ή κρατική η ΕΡΤ;

Δείτε τι απάντησαν!

«Η παρέμβαση αυτή είναι απαράδεκτη για τη δημοκρατία. Όταν μιλάμε σε πολιτικό αρχηγό είναι άλλες οι ερωτήσεις που θέτουμε και διαφορετικός ο τρόπος διαλόγου απ’ ότι αν είχαμε απέναντι μας έναν βουλευτή. Είναι άλλος ο θεσμικός ρόλος, είναι πολύ συγκεκριμένες οι ερωτήσεις. Δεν είναι λογικό και θεμιτό αυτό;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κώστας Αρβανίτης

«Αν εσύ εννοείς ότι ήμαστε ήπιοι, εγώ δεν θεωρώ κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η  Μαριλένα Κατσίμη, στην οποία αναφέρθηκε με  χαρακτηρισμούς ο κ. Μουρούτης.

«Όταν συμμαχείς με τα προβλήματα της κοινωνίας και τους πολίτες, μοιραία έρχεσαι σε σύγκρουση με τις εξουσίες. Αυτό είναι η δημοσιογραφία. Αυτό κάνουμε και αυτό μας είπαν οι διευθυντές μας: “θα κάνετε τηλεόραση με τους πολίτες”. Το ζήσαμε και στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση Παπαδήμου και το ίδιο θα κάνουν αύριο οι συνάδελφοι που θα είναι στη θέση μας. Ο δημοσιογράφος δε μπορεί να είναι αντιΣΥΡΙΖΑ, αντιΠΑΣΟΚ ή αντιΝΔ. Δεν είμαστε αντί, είμαστε δημοσιογράφοι. Την ώρα που βλέπω εγώ αυτά τα σχόλια στον αέρα, σημαίνει ότι απειλούμαστε. Όλη εδώ η ομάδα, οι 9 που είμαστε» συμπλήρωσε ο κ. Αρβανίτης.

Από την πλευρά της, η κα Κατσίμη έκανε ένα πολύ σύντομο αλλά περιεκτικότατο σχόλιο: «Όλοι αναρωτιόνται στην ΕΡΤ, είναι κρατική ή δημόσια τηλεόραση;».

Καταδίκασαν την «επίθεση» Μουρούτη και οι 4 εκπρόσωποι των κομμάτων

Στο σημερινό πάνελ προσκεκλημένοι ήταν ο Βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σάκης Παπαθανασίου.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος υπερασπίστηκε τους δύο δημοσιογράφους και την εκπομπή τονίζοντας ότι έχουν γίνει εξαιρετικοί διάλογοι στη δημόσια τηλεόραση: «Περιττό να σχολιάσουμε τέτοιες απαράδεκτες παρεμβάσεις. Γι’ αυτή την εκπομπή, καταθέτω την εμπειρία μου, με διάφορες ιδιότητες, Υπουργός, Υφυπουργός, είναι ότι η ποιότητα του λόγου που εκπέμπεται έχει μια διαρκή αναβάθμιση» τόνισε.

«Δεν είδα την εκπομπή αλλά θα έλεγα ότι χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία. Γίνεται μια καλή δουλειά εδώ. Είναι καλύτερα να αποφεύγονται αυτές οι αντιδράσεις, δεν ωφελούν σε τίποτα. Δεν εκφράζει κανέναν αυτή η νοοτροπία και όσοι λειτουργούν έτσι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος σημείωσε: «Είναι άστοχα τα σχόλια. Μόνο θετικά αποτιμά μέχρι τώρα την παρουσία σας στο δημόσιο ο κόσμος και η διοίκηση. Το δείχνουν και τα νούμερα της τηλεθέασης».

Τη συζήτηση έκλεισε ο Κώστας Αρβανίτης με μια δήλωση όλο νόημα με πολύ συγκεκριμένο αποδέκτη: «Εμείς η πολιτική πλάτη που έχουμε είναι η ΕΣΗΕΑ»…

Διαβάστε ακόμα:

Πόλεμος στο twitter! Με τον Αλέξη Τσίπρα και τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ τα έβαλε ο διευθυντής του γρ.Τύπου του Σαμαρά

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές

Μπήκαν αστυνομικοί να ελέγξουν αν καπνίζουν στη ΝΕΤ την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα!

​​