Μπήκαν αστυνομικοί να ελέγξουν αν καπνίζουν στη ΝΕΤ την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα!

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κώστα Αρβανίτη με καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο!

Και όμως υπάρχει κράτος ή όπως είπε καλύτερα ο Κώστας Αρβανίτης γελώντας, «το κράτος δεν είναι διαλυμένο»!

Λίγο πριν τελειώσει η σημερινή εκπομπή της ΝΕΤ, Πρωινή Ενημέρωση, ο Κώστας Αρβανίτης ενημέρωσε τους τηλεθεατές και τον καλεσμένο του, Λάκη Λαζόπουλο, πως στο κτίριο έχει έρθει η αστυνομία για να ελέγξει αν τηρείται η νομοθεσία περί απαγόρευσης τους καπνίσματος!

Ο σχετικός Νόμος 3730/2008 απαγορεύει το κάπνισμα (και την κατανάλωση προϊόντων καπνού με άλλους τρόπους), σε όλους τους χώρους εργασίας (συμπεριλαμβάνονται και οι ιδιωτικοί[6]), σταθμούς μεταφοράς, ταξί και επιβατικά πλοία όπως και σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους (συμπεριλαμβάνονται και οι χώροι για νυχτερινή διασκέδαση).

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, αρμόδιος των ελέγχων είναι «ο Τομέας Ελέγχου Καπνού και Αλκοόλ του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. (Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας). Τους Επιθεωρητές συνδράμουν στο έργο τους οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 5 του Ν.3730/ 2008».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αρχικά, έμεινε άφωνος με αυτό που άκουσε -όπως κι εμείς βέβαια, αλλά στη συνέχεια είπε πως δεν ανησυχεί γιατί ο ίδιος δεν καπνίζει.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η περίφημη λίστα της ΕΡΤ! Ποιοί μένουν εκτός! Ποιοί είναι οι 63 που μένουν!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ZAPPIT: Τι έγινε στο πλατό του Αλ Τσαντίρι όταν τελείωσε η εκπομπή!