Πόλεμος στο twitter! Με τον Αλέξη Τσίπρα και τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ τα έβαλε ο διευθυντής του γρ.Τύπου του Σαμαρά

Δείτε τον "πόλεμο" στο twitter!

Ο πόλεμος στο twitter καλά κρατεί. Πολιτικές κόντρες έχουν μεταφερθεί εκεί και καθημερινά γράφονται ατάκες απείρου κάλλους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, επιτίθεται μέσω twitter σε δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη, ο κ.Μουρούτης σχολίαζε με σκληρά λόγια στο Twitter!

 Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, για προσλήψεις Μεσσηνίων όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού ο κ.Σαμαράς στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης”, έγραψε ο κ. Μουρούτης.

Και συνέχισε:

«Ας ρωτήσει ο κ. Τσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης και τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ”.

Μετά ήρθε η σειρά των δημοσιογράφων:

«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους…”.

Και:
«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση…Δέκα λεπτά αμίλητη είναι… «

Στα όσα έγραφε ο κ.Μουρούτης στο twitter απάντησε η Δημήτρης Παπαδημούλης:

«Όταν ο υπεύθυνος του γρ. Τυπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;”

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές

Μπήκαν αστυνομικοί να ελέγξουν αν καπνίζουν στη ΝΕΤ την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα!

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κώστα Αρβανίτη στους τηλεθεατές!