Φως στο Τούνελ: Διαλύονται οι σκιες στην άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις! Δείτε το βίντεο!

Τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν και οδηγούν στη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης. Σε ύποπτο αυτοκίνητο με το οποίο πιθανά μεταφέρθηκε το πτώμα του άτυχου 23χρονου στον «τάφο» του, ανιχνεύτηκε ανθρώπινο αίμα.

Η πορεία αυτού του επαγγελματικού οχήματος φωτίστηκε… Μίλησε στο «Τούνελ» ο ιδιοκτήτης της μάντρας που το αγόρασε πρώτος. Η μαρτυρία του είναι ιδιαίτερη. Η εκπομπή εντόπισε και τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου αυτοκινήτων που το έπλυνε με βιολογικό καθαρισμό. Τι πρόσεξε και γιατί κατέθεσε στις Αρχές…

«Το έπλυνα έντεκα φορές…»

Η εκπομπή εντόπισε τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου που καθάρισε το ύποπτο αυτοκίνητο πριν αυτό πουληθεί για δεύτερη φορά… Όπως λέει στο «Τούνελ», του το έδωσε για καθαρισμό ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων που το είχε αγοράσει από τον προηγούμενο κάτοχο. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος διέκρινε κάποιες παράξενες κηλίδες στην ταπετσαρία του πίσω καθίσματος και της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Οι κηλίδες αυτές δεν καθάρισαν εντελώς παρά τις επίμονες προσπάθειες του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έπλυνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έντεκα φορές! Ο ίδιος είχε πλύνει με βιολογικό καθαρισμό και το κάλυμμα της καρότσας του αυτοκινήτου, στο οποίο εντοπίστηκε τρία χρόνια μετά το ανθρώπινο αίμα.

«Μ’ έπνιγε η άσχημη μυρωδιά του αυτοκινήτου…»

Στο «Τούνελ» μίλησε ο ιδιοκτήτης της μάντρας που παρέλαβε πρώτος το ύποπτο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο πρώην κάτοχος του είχε απευθυνθεί σε αυτόν το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν αποκαλυφθεί το πτώμα του άτυχου Κωστή. Του είχε πει ότι ήθελε να το πουλήσει γιατί σκόπευε να μετακομίσει σε άλλη πόλη και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα του ήταν πια χρήσιμο. Περιγράφει την εικόνα που παρουσίαζε το εσωτερικό του οχήματος. Ήταν πολύ βρώμικο και η μυρωδιά ήταν έντονη και ιδιαίτερα άσχημη. Όπως είπε, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο πλύθηκε με βιολογικό καθαρισμό, δεν ξεμύριζε με τίποτα και χρησιμοποίησε και ο ίδιος κι άλλους τρόπους για να καλύψει τη βρώμα.

//www.youtube.com/embed/UwHQurn5els

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Ντοκουμέντο – φωτιά για τον Κωστή…

Άγριο ξέσπασμα Νικολούλη για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Θα πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο»!

Φως στο Τούνελ: Συγκλόνισε το δικαστήριο η συνομιλία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου με τον απαγωγέα

Φως στο Τούνελ: Ντοκουμέντα από τη θάλασσα για την υπόθεση της Σαλαμίνας

Φως στο Τούνελ: Την κακοποίησαν, τη δολοφόνησαν και την εξαφάνισαν…