Φως στο Τούνελ: Συγκλόνισε το δικαστήριο η συνομιλία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου με τον απαγωγέα

Απολογείται σήμερα ο εγκέφαλος - Ακούστε τη συγκλονιστική συνομιλία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου και ενός από τους απαγωγείς!

Οι συνομιλίες που ακούστηκαν στο ακροατήριο προκάλεσαν σοκ. Πρόκειται για συνομιλίες που είχαν καταγραφεί μεταξύ των απαγωγέων και της μητέρας του Μάριου από την Αστυνομία, αλλά δεν είχαν συμπεριληφθεί στην δικογραφία, γιατί δεν είχαν απομαγνητοφωνηθεί.

Στο Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αίσθηση προκάλεσε η τελευταία συνομιλία που καταγράφηκε στις 17 Αυγούστου μεταξύ της μητέρας του Μάριου και ενός από τους απαγωγείς.

Σοκαρισμένο το ακροατήριο άκουσε την απόγνωση της μητέρας να μιλήσει στο παιδί της και τη φωνή του ψυχρού απαγωγέα που της έλεγε: «Βάζεις τα χρήματα πιο πάνω από τη ζωή του παιδιού σου; Σου ορκιζόμαστε ότι το παιδί σου είναι ζωντανό και θα είναι αύριο το πρωί στο σπίτι, αρκεί να μας φέρεις τα χρήματα που έχεις συγκεντρώσει.». Της έλεγε ακόμα πως ο Μάριος είχε συνεννοηθεί με τους απαγωγείς ότι μόλις αφεθεί ελεύθερος θα τους δώσει τα υπόλοιπα χρήματα όταν πουληθούν τα ακίνητα της οικογένειας του.

Η συνομιλία αυτή ήταν η τελευταία ανάμεσα στους απαγωγείς και τη μητέρα του Μάριου και είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν επιπλέον λόγο. Στις 17 Αυγούστου δόθηκε εντολή να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων. Από αυτό προκύπτει το συμπέρασμα πως υπήρξε διαρροή από την Ελληνική Αστυνομία προς τους απαγωγείς. Κάποιοι είχαν φροντίσει να τους ενημερώσουν πως τα τηλέφωνα τους παρακολουθούνται. Δεν είναι τυχαίο πως από εκείνη την ημέρα και μετά, στις μεταξύ τους συνομιλίες, επαναλάμβαναν συνεχώς τη φράση : «Μη τα λέμε από το τηλέφωνο αυτά.»

Στο δικαστήριο ακούστηκε μεταξύ άλλων και μία συνομιλία μεταξύ του φερόμενου ως εγκέφαλου και της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη. Σε αυτήν ο βασικός κατηγορούμενος της είπε πως αν εκείνη έδινε τα χρήματα, θα οργάνωνε μία επιχείρηση με σκοπό να προκαλέσει σύγκρουση με το αμάξι των απαγωγέων και να πάρει πίσω τα λύτρα.

Η κατηγορούμενη σύζυγος του φερόμενου ως εγκέφαλου σε μία συνομιλία της με τη μητέρα του Μάριου, της έλεγε πως ο 26χρονος είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος την απαγωγή του γιατί χρωστούσε χρήματα.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε τη συνομιλία στο βίντεο αό την εκπομπή Φως στο Τούνελ:
//www.youtube.com/embed/sfDsg626HxQ