Άγριο ξέσπασμα Νικολούλη για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Θα πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο»!

«Την άλλη εβδομάδα να δείτε τι βόμβα θα σκάσει! Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν τα άγγιξε κανένας»...

Ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου και εξαφάνισε τη σορό του, καταδικάστηκε χθες, Παρασκευή, ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία του κι ας μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα το πτώμα του άτυχου νέου.

Διαβάστε αναλυτικά για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Κατά τη χθεσινοβραδινή της εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και κάλεσε το Εσωτερικών Υποθέσεων να του δώσει στοιχεία που εμπλέκουν στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα. 

«Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν τα άγγιξε κανένας. Φαίνεται ότι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και τον έχουν ακόμα μέσα στην ΕΛΑΣ. Τα κενά της ΕΛΑΣ τα κάλυψε η ανάκριση και η δικαιοσύνη. Έγινε και θέμα στο δικαστήριο αυτό, πώς είναι δυνατόν η ΕΛΑΣ να μην πάει να ερευνήσει το αυτοκίνητο, να μην πάει στην κάμερα να πάρει το υλικό, να μην πάει στα διόδια να πάρει το e-pass. Να δώσει τις απαντήσει στον κόσμο η Ελληνική Αστυνομία, το Εσωτερικών Υποθέσεων για τους εν ενεργεία αστυνομικούς.», είπε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια.

Η Αγγελική Νικολούλη συνέχισε με περισσότερη ένταση: «Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι! Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δαχτυλάκι μου! Όλος ο κόσμος ξαφνιάζεται, απορεί γιατί η ΕΛΑΣ δεν έχει διατάξει έστω μια ένορκη διοικητική εξέταση. Εάν θέλει το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μπορώ να του δώσω τα στοιχεία. να του πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο! Δημόσια το λέω! Και αυτοί που είναι απέξω θα σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές τώρα. Σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές γιατί έχουν τα μέσα, έχουν τις δισυνδέσεις. Να πω κι άλλα; Λίστα υπάρχει με άτομα που υποτίθεται πως πρέπει να απαγάγουν. Τα υπόλοιπα στην ΕΛΑΣ στο Εσωτερικών Υποθέσων».

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση, σκεφτήκαμε κάτι που ούτε καν μπορούσε να το φανταστεί ανθρώπινος νους. Γυρίσαμε σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση, εντοπίσαμε ένα ντοκουμέντο που είχε εξεταστεί από τη σήμανση αρκετό καιρό μετά και τι βρήκαμε; Την άλλη εβδομάδα να δείτε τι βόμβα θα σκάσει»! 

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Συγκλόνισε το δικαστήριο η συνομιλία της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου με τον απαγωγέα

Κατέρρευσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου έξω από τα δικαστήρια

Έκκληση Νικολούλη σε Δένδια: «Μόνο σε σας τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωγίου»!

Αγγελική Νικολούλη:«Εγώ θα τρελαθώ απόψε! Είναι δυνατόν είστε ενήλικες άνθρωποι!»

Τα συγκλονιστικά λόγια της Νατέλα, μητέρας του δολοφονημένου Άλεξ

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!