Κατέρρευσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου έξω από τα δικαστήρια

Προκλητικός ο εγκέφαλος της απαγωγής - Η δίκη για τον Μάριο Παπαγεωργίου διακόπηκε για τις 10 Φεβρουαρίου - ΒΙΝΤΕΟ

 Από νωρίς το πρωί της περασμένης Δευτέρας, δεκάδες συγγενείς άλλα και άγνωστοι, με πλακάτ στα χέρια που έγραφαν «Που είναι ο Μάριος;», συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στην τραγική μάνα. Μόλις εμφανίστηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος που κατηγορείται και για την δολοφονία του Μάριου, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, φωνάζοντας του ότι και κείνος έχει παιδιά. Του ζητούσαν να ομολογήσει που βρίσκεται η σoρός του άτυχου νέου. Ο ίδιος παρέμεινε ατάραχος και προκλητικός.

Την ίδια αλαζονική στάση είχε και μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Όπως περιέγραψε η Αντωνία Γουναροπούλου ξαδέλφη του Μάριου, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας ενώ αντιμετώπιζε ειρωνικά τη μητέρα και τους συγγενείς.

Τραγική φιγούρα η Βαρβάρα Θεοδωράκη που βγήκε από το Δικαστήριο υποβασταζόμενη από συγγενείς. Ζητούσε δακρυσμένη να μάθει την αλήθεια για το παιδί της. Να της αποκαλύψουν που βρίσκεται θαμμένος ο Μάριος…

//www.youtube.com/embed/6KMHF6mGORU

Η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων διακόπηκε προκειμένου να ενημερωθεί για τη υπόθεση, ο νέος συνήγορος του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής.

Πηγή: Φως στο Τούνελ

Διαβάστε ακόμα:

Έκκληση Νικολούλη σε Δένδια: «Μόνο σε σας τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωγίου»!

Αγγελική Νικολούλη:«Εγώ θα τρελαθώ απόψε! Είναι δυνατόν είστε ενήλικες άνθρωποι!»

Τα συγκλονιστικά λόγια της Νατέλα, μητέρας του δολοφονημένου Άλεξ

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!