Φως στο Τούνελ: Αποκαλύψεις που «καίνε» για την υπόθεση του πιλότου

Η Αγγελική Νικολούλη άνοιξε την υπόθεση του πιλότου Νίκου Χρυσολούρη.

Ο Νίκος Χρυσολούρης 50 χρόνων, αγνοείται σύμφωνα με τη δήλωση της συντρόφου του, από το πρωινό της Δευτέρας 8 Απριλίου 2013 από το Μαρκόπουλο όπου έμεναν. Έφυγε από το σπίτι του με το ΙΧ του ένα ασημί Opel Omega που είχε ελβετικές πινακίδες με αριθμό ΒΕ 560370. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του «Τούνελ» τον Οκτώβριο του 2013.

Το περίεργο είναι ότι στο σπίτι που έμενε ο πιλότος πριν εξαφανιστεί, κατοικούσε και ο αθλητικός παράγοντας του Μαρκόπουλου Κώστας Κολιαβασίλης. Και αυτός αγνοείται από τις 31 Μαρτίου 2012.

Αμερικανός μάρτυρας έφερε τα πάνω – κάτω στην πολύκροτη αυτή υπόθεση… Από τη μακρινή Αλάσκα των ΗΠΑ, άναψε ένα φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νίκου Χρυσολούρη, σχεδόν ένα χρόνο μετά. Ο άνθρωπος αυτός έζησε από κοντά στην Αμερική, την τότε σύντροφο του αγνοούμενου άνδρα. Μετέφερε στο «Τούνελ» τα όσα η συγκεκριμένη γυναίκα του αποκάλυψε, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο πιλότος.

Θέλοντας να διασταυρώσει τη μαρτυρία της, ενημερώθηκε για την υπόθεση από την αγγλόφωνη σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της Αγγελικής Νικολούλη. Οι αντιφάσεις που εντόπισε στα λεγόμενα της τότε συντρόφου του Χρυσολούρη, τον ανησύχησαν και ήρθε σε επαφή με την εκπομπή και το FBI.

Αποκάλυψε στο «Τούνελ» ένα μέρος από τα όσα κατέθεσε στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με αυτά που του μετέφερε η γυναίκα-κλειδί, ο Νίκος Χρυσολούρης δολοφονήθηκε.

Το «Τούνελ» σε μια προσπάθεια να διασταυρώσει τη σοβαρή αυτή μαρτυρία, επικοινώνησε με τον αρμόδιο πράκτορα του FBI που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε τη μαρτυρία:

//www.youtube.com/embed/AXysb-5dX1g