Έμεινε 4 ώρες στη θάλασσα πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τη φωτιά στο Μάτι!

"Νόμιζα ότι οικογενειακώς ζούσαμε τις τελευταίες μας στιγμές. Βάλαμε τα κλάματα και φιληθήκαμε, μήπως και δεν μας δινόταν ξανά η ευκαιρία αυτή".

Έναν πραγματικό εφιάλτη, με τις φλόγες να πνίγουν το εξωτερικό του σπιτιού της στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, έζησε μαζί με την οικογένειά της και η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη. Η ίδια παρέμεινε μέσα στη θάλασσα για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, ενώ έφτασε στο σημείο ακόμα και να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς φοβήθηκε ότι ήταν η τελευταία φορά που ήταν όλοι μαζί.

Λύγισε η Σία Κοσιώνη με την κοπέλα που αναζητά τη μητέρα της στα καμένα! Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα του δελτίου!

«Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν εφιαλτικές, καθώς μέσα σε ελάχιστη ώρα η φωτιά έφτασε έξω από τα παράθυρα του σπιτιού. Βλέπαμε τις φλόγες και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να σωθούμε από το… ποτάμι με τις φλόγες, το οποίο κατάπινε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του. Όταν φτάσαμε στην παραλία, πέρα από τον κόσμο που υπήρχε, δεν πιστεύαμε ότι η φωτιά θα έφτανε ως εκεί. Ο καπνός είχε πνίξει τα πάντα, ουρλιαχτά από παντού, δεν βλέπαμε τίποτα μπροστά μας, με αποτέλεσμα να βρεθούμε μέσα στο νερό και να κολυμπάμε μέχρι να ξεφύγουμε. Νόμιζα ότι οικογενειακώς ζούσαμε τις τελευταίες μας στιγμές. Βάλαμε τα κλάματα και φιληθήκαμε, μήπως και δεν μας δινόταν ξανά η ευκαιρία αυτή. Παραμείναμε μέσα στη θάλασσα, κολυμπήσαμε κοντά ο ένας στον άλλον, ώστε να μη μας φτάνουν οι στάχτες και τα αποκαΐδια και περιμέναμε να έρθουν να μας σώσουν. Τελικά, ένα σκάφος του Λιμενικού μάς περισυνέλεξε και βρεθήκαμε στο λιμάνι της Ραφήνας. Κρίμα, τόσος κόσμος, χάθηκε άδικα», δηλώνει η Ελένη Καρουσάκη στην εφημερίδα Espresso.

Κάηκε το σπίτι του Ηλία Ψινάκη! «Ευτυχώς κάηκε…»

Mέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Ελένη Καρουσάκη έγραψε:

Καταστράφηκε το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη! Συγκλονίζει η περιγραφή της…