Καταστράφηκε το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη! Συγκλονίζει η περιγραφή της…

Χριστίνα Λαμπίρη

«Έχει τεράστιες ζημιές! Δεν υπάρχει καθόλου η περιοχή! Έχει καταστραφεί ολοσχερώς! Τα σπίτια γύρω μας επίσης! Εμείς έχουμε πάθει τεράστια ζημιά μέσα στο σπίτι. Έξω δεν υπάρχει χώρος πια. Εσωτερικά σοβαρές ζημιές».

Τον πύρινο εφιάλτη έζησε και η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία είδε το σπίτι της στη Ραφήνα να φλέγεται μη μπορώντας να αντιδράσει. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε στην έκτακτη εκπομπή του Star και η περιγραφή της για την πύρινη κόλαση κόβει την ανάσα, καθώς κατάφερε να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η σοκαριστική στιγμή που η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βλέπει τους 26 νεκρούς στην Αργυρά Ακτή!

«Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς. Εν τω μεταξύ, όποιος γνωρίζει εκεί την περιοχή και ξέρει ότι έχει πάρα πολύ πράσινο και πολύ στενούς δρόμους και επειδή δεν έχει κάποιον προγραμματισμό για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν… αντιλαμβάνεστε τέτοιες μέρες, μες στο καλοκαίρι που όλοι έχουν έρθει για τις διακοπές τους ή κατεβαίνουν να κάνουν μπάνιο, δε μπορούσες έτσι και αλλιώς να διασχίσεις τους κεντρικούς δρόμους ή και τους παράπλευρους δρόμους γιατί είναι μια σταλιά. Περνάει ένα – ένα αυτοκίνητο. Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν εντελώς αναμενόμενο όλο αυτό που έγινε με την ένταση της φωτιάς» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μέσα σε 20 λεπτά, ίσως λέω και πολύ έγινε παρανάλωμα το σύμπαν. Το Κόκκινο Λιμανάκι δεν υπάρχει! Έχει τελειώσει ως περιοχή.

«Νεκρός! Όχι Θεούλη μου»! Ο δημοσιογράφος του Alpha εντοπίζει πτώμα που καίγεται ακόμα!

Μόλις είδα τους καπνούς και μόλις είδα ότι έχει φύγει από τον έλεγχο όλο αυτό, το μόνο που έκανα ήταν να βουτήξω δύο πράγματα, το αυτοκίνητο και να φύγω. Ο άντρας μου έμεινε πίσω, άντεξε μόνο πέντε λεπτά, προσπαθώντας να περισώσει κάτι, όμως δε μπόρεσε γιατί η ταχύτητα της φωτιάς ήταν τρομερή. Κάποια στιγμή στο δρόμο πανικοβλήθηκα και σκεφτόμουν αν με παίρνει να κατέβω κάτω, στην παραλία. Ευτυχώς που δεν το έκανα βέβαια… Πήρα την Δημοκρατίας για να βγω όσο πιο γρήγορα γινόταν στη Φλέμινγκ όπου γινόταν το αδιαχώρητο! Παιδιά ήταν κόλαση!»

Κάηκε το σπίτι πασίγνωστου τηλεοπτικού προσώπου στο Μάτι!

«Έχει τεράστιες ζημιές! Δεν υπάρχει καθόλου η περιοχή! Έχει καταστραφεί ολοσχερώς! Τα σπίτια γύρω μας επίσης! Εμείς έχουμε πάθει τεράστια ζημιά μέσα στο σπίτι. Έξω δεν υπάρχει χώρος πια. Εσωτερικά σοβαρές ζημιές. Είναι τεράστια η θλίψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά εκφράζω τη λύπη μου, τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες. Είναι γείτονές μας» τόνισε.

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το εστιατόριο που διατηρεί στο Πικέρμι θα είναι για σήμερα ανοιχτό και θα προσφέρει δωρεάν φαγητό στους πληγέντες αλλά και τους πυροσβέστες.

Πηγή: Star