Κάηκε το σπίτι του Ηλία Ψινάκη! «Ευτυχώς κάηκε…»

Ηλίας Ψινάκης

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα αποκάλυψε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Alpha ότι κάηκε το σπίτι του

Ο Ηλίας Ψινάκης σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ξάφνιασε τον δημοσιογράφο, όταν του είπε ότι κάηκε το σπίτι του.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το κατεστραμμένο σπίτι της – βίντεο

«Όταν καίγεται το σπίτι σου, αιφνιδιάζεσαι. Εμένα κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε μην καεί το δικό μου, μετά θα λέγανε ότι την έβαλα εγώ τη φωτιά», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Λύγισε η Σία Κοσιώνη με την κοπέλα που αναζητά τη μητέρα της στα καμένα! Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα του δελτίου!

«Δυστυχώς είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Το Μάτι και όλη αυτή η περιοχή ανήκει στο Μαραθώνα, κι έχει γίνει μια τεράστια καταστροφή. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω εδώ με τα παιδιά, τρέχουμε και βρίσκουμε ανθρώπους που πρέπει να βρούμε. Το κακό έγινε σε πάρα πολύ λίγο χρόνο, σε δευτερόλεπτα. Αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχουμε βρει τους νεκρούς. Το να κάνεις δηλώσεις είναι πολύ νωρίς. Όταν έχουμε συγκεκριμένη κατάσταση, πόσα σπίτια έχουν καεί, πόσοι είναι οι νεκροί, και τι λύσεις έχουμε για να το φτιάξουμε, τότε μιλάμε. Έχουν καεί γύρω στα 1.000 σπίτια. Αύριο θα μου στείλουν από το επιμελητήριο 40 μηχανικούς για να γίνει γρήγορα η έρευνα για να αποκατασταθούν οι ζημιές άμεσα. Αυτή είναι η επιθυμία όλων μας.

Καταστράφηκε το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη! Συγκλονίζει η περιγραφή της…

Ευτυχώς έχουμε πάρα πολλούς εθελοντές που έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα. Μας στέλνουν τρόφιμα, νερά και όλα αυτά που χρειάζονται. Ο πρόεδρος των ξενοδόχων, ο κύριος Βασιλικός μου έχει δώσει δωμάτια σε ξενοδοχεία. Ο Γιώργος Καμίνης θα μου δώσει την κατασκήνωση να μείνουν οι άνθρωποι που το χρειάζονται. Από προχθές το βράδυ δεν έχει κοιμηθεί κανένας μας. Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα να δούμε τι συμβαίνει ακριβώς. Πώς θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές όλων. Και αυτό θα γίνει. Θέλει πολύ δουλειά. Δεν είμαστε στο Λος Άντζελες που έχεις τα μέσα. Μια τέτοια καταστροφή θέλει πάρα πολλή δουλειά. Όλοι δουλεύουμε σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!