Έγινε το αναμενόμενο! Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στον ΑΝΤΕΝΝΑ

Μετά από διαδοχικές συναντήσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης και η διοίκηση του ΑΝΤ1 έφτασαν σε συμφωνία και όρισαν όλους τους όρους της επέκτασης της συνεργασίας τους

Χρειάστηκαν μερικές ημέρες, αλλά το θρίλερ είχε αίσιο τέλος για το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά και για τον γνωστό παρουσιαστή! Ο Γιώργος Παπαδάκης θα καθήσει στη γνώριμη καρέκλα του για ακόμα μια σεζόν, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ZAPPIT, η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, θα αναφέρει πως η νέα συμφωνία με τον παρουσιαστή είναι για περισσότερα χρόνια. 

Άλλωστε, όπως και ο ίδιος ανέφερε, το οικονομικό κομμάτι (το προσωπικό του τουλάχιστον) δεν ήταν ποτέ θέμα για το κλείσιμο ή όχι της νέας συμφωνίας. Και οι δύο πλευρές συζήτησαν, έθεσαν τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνουν και πολύ γρήγορα, βρέθηκε η χρυσή τομή.

Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται ακόμα και ως το μεσημέρι να έχει βγει η ανακοίνωση, με την οποία θα τερματίζεται η αγωνία για το μέλλον της πρωινής ζώνης του ΑΝΤΕΝΝΑ, ενώ ίσως υπάρξει ταυτόχρονα και η οριστικοποίηση -μέσω ανακοίνωσης- για το πρωινό που θα μεταδοθεί από τις 23 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα:

Γ. Παπαδάκης: Τραβάω κόκκινη γραμμή! Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά αξιοπρέπειας!

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη – Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!

Πρωινό ΑΝΤΕΝΝΑ με ενημέρωση και λίγο lifestyle!