Πρωινό ΑΝΤΕΝΝΑ με ενημέρωση και λίγο lifestyle!

Απομένουν οι ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου, σχετικά με την απόφαση για την πρωινή εκπομπη, που τελικά δεν θα έχει μεγάλη δόση lifestyle

Μαραθώνιος συσκέψεων για μια εκπομπή που θα έχει ούτως ή άλλως μικρή διάρκεια ζωής! Ωστόσο οι επιτελείς του ΑΝΤ1, θέλουν να κάνουν προσεκτικά βήματα, προκειμένου να βγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οικονομικά όσο και δημοσιογραφικά.

Αυτό που προκύπτει από τις συναντήσεις των υπευθύνων του καναλιού είναι πως η εκπομπή 7-11 θα έχει έντονα ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν πρόκειται να χωριστεί σε δύο μέρη (7-9 και 9-11). Απλά από τις 9 ως τις 11, θα υπάρχει πρόγραμμα πιο…χαλαρό! Ακούγονται διάφορες φήμες σχετικά με μια απογευματινή lifestyle εκπομπή, ωστόσο τίποτα τέτοιο δεν έχει προκύψει ακόμα, μιας και στο κανάλι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό με τα λιγότερα χρήματα.

Η πρωινή παρέα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, Ντόρα Κουτροκόη, Νίκο Ρογκάκο και Χριστίνα Τσιόκρη, ενώ θα προστεθούν και κάποια πρόσωπα ακόμα. Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της εκπομπής, η 23η Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ξαφνική… επίθεση του ΑΝΤ1!

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη – Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!

Γ. Παπαδάκης: Τραβάω κόκκινη γραμμή! Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά αξιοπρέπειας!