Δείτε τη μεγάλη αναστάτωση που επικρατεί μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ! Αποκλειστικές εικόνες!

Χάος μετά την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη από την παρουσίαση της "Πρωινής Ενημέρωσης"!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μετά τη χθεσινή απόφαση του Αιμίλου Λιάτσου να παύσει από την παρουσίαση της καθημερινής πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ, τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.

Στις φωτογραφίες από τη γενική συνέλευση των δημοσιογράφων αποτυπώνεται η αγωνία του δημοσιογραφικού κόσμου της δημόσιας τηλεόρασης που στέκεται στο πλευρό των δύο δημοσιογράφων.

Στην έκτακτη γενική συνεύλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν από τις 30 Οκτωβρίου σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινηματικές δράσεις μ'εχρι την ανακληση της αποφασης καρατομησης των συναδελφων Κ.Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη, «διαμαρτυρόμενοι για τα πολλαπλά κρούσματα λογοκρισίας», όπως γράφουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα συναντηθούν με εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ για να αποφασίσουν πώς θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους.

Φωτογραφίες: Γιώργος Παπαζαχαρίου

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον Αιμίλιο Λιάτσο και την απομάκρυνση των Αρβανίτη – Κατσίμη;

Μεγάλη αναστάτωση στην ΕΡΤ για την απομάκρυνση Αρβανίτη – Κατσίμη! Στάση εργασίας εν αναμονή επαναλαμβανόμενων απεργιών

«Παύθηκαν προς το παρόν και θα δούμε τι θα γίνει…»! Αρβανίτης-Κατσίμη «κόπηκαν» από το πρωινό της ΝΕΤ- Ποιοί τους αντικαθιστούν!