Αυτοψία: Στους άνεργους της Βουλής!

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών.Α

 Την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, η Αυτοψία συναντά πολιτικούς που δεν βρίσκονται πια στα έδρανα του κοινοβουλίου και τους υπουργικούς θώκους. Ποιο είναι το νέο αντικείμενο εργασίας των ανέργων της Βουλής; Χωρίς δεσμεύσεις, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για την πολιτική, τους πολιτικούς, τα κόμματα και τα λάθη που έχουν κάνει.

Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Κασσίμης, ασχολείται πλέον με την εκτροφή σαλιγκαριών και μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για τη νέα του απασχόληση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε αυτήν, αλλά και για τους «γυμνοσάλιαγκες» της πολιτικής. Ο πρώην υφυπουργός αποκαλύπτει πότε δεν ψήφισε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και κρίνει τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Επίσης, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αργύρης, αναφέρεται στις «κότες» και στους «κόκορες» της ελληνικής Βουλής από το πτηνοτροφείο που διατηρεί πλέον στα Ιωάννινα.

Ακόμη, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Παναγιώτης Σγουρίδης, αναφέρεται στους πολίτες που δεν προσπαθούν επαρκώς για να υπερβούν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και αρνούνται να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες, ενώ μιλάει και για το τέρας της γραφειοκρατίας.

Την απόφασή του να πει «όχι» στο Μνημόνιο με αποτέλεσμα να χάσει τον υπουργικό του θώκο και να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία ως καθηγητής, εξηγεί ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μαργαρίτης Τζίμας.

Διαβάστε ακόμα

Αυτοψία:Ο Χρήστος Ιακώβου και Δημήτρης Πιατάς πουλάνε τα σπίτια τους λόγω κρίσης

Αυτοψία στα γκαράζ που έχουν μετατραπεί σε τζαμιά!

Αυτοψία στην αγορά των ενεχυροδανειστηρίων!

Η ΄΄Αυτοψία ΄΄επιστρέφει την Πέμπτη στις οθόνες μας!

Το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ για την απεργία της τηλεόρασης

Τέλος το στούντιο για τον Αντώνη Σρόιτερ!

Ποιά εκπομπή του ALPHA κόβεται από την επόμενη σεζόν ;