Τέλος το στούντιο για τον Αντώνη Σρόιτερ!

Είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της ενημέρωσης στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Εκτός όμως, από την παρουσίαση του καθημερινού δελτίου ειδήσεων, ο δημοσιογράφος πριν από μερικούς μήνες ανέλαβε διπλό ρόλο στο κανάλι της Κάντζας, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Αυτοψία». Μία εκπομπή με ενδιαφέρον και πρωτότυπο concept, καθώς στόχος της είναι να κάνει «Αυτοψία» παρουσία ανθρώπων της πολιτικής σε διάφορους χώρους, φέρνοντάς τους καλεσμένους τους αντιμέτωπους με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

Η εκπομπή κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια, αν και λόγω της πίεσης που υπήρξε για να βγει γρήγορα στον αέρα, υπήρξαν αρκετά λάθη. Παρ’ όλα αυτά όμως, οι υπεύθυνοι του ALPHA κατάλαβαν ότι η εκπομπή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και έτσι της έδωσαν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Την περίοδο αυτή λοιπόν, ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζονται για να βγάλουν την εκπομπή μέσα στον Οκτώβριο, πραγματοποιώντας όμως, μία πολύ σημαντική αλλαγή, θεωρώντας πως θα δώσει ακόμα πιο δυναμικό στιλ στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου που είχε κυκλοφορήσει για το ξεκίνημα της εκπομπής «για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.»

Ε, όσον αφορά τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής… σβήστε την τελευταία πρόταση. Η συζήτηση λοιπόν δεν θα ολοκληρώνεται στο στούντιο, αφού… δεν θα υπάρχει στούντιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η «Αυτοψία» θα είναι όλη με εξωτερικά γυρίσματα, δηλαδή στο χώρο των… εγκλημάτων, όπου ο Σρόιτερ θα κάνει την «Αυτοψία» μαζί με τους καλεσμένους του και θα συζητούν ό,τι συμβαίνει, αλλά και θα αναζητούνται επί τόπου λύσεις. Τέλος λοιπόν το στούντιο για τον Αντώνη Σρόιτερ, με σκοπό η «Αυτοψία» να αποκτήσει ακόμα πιο δυναμικό ύφος. Το αν τα καταφέρει ή όχι, θα το διαπιστώσουμε από τις αρχές Οκτωβρίου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος παρουσιαστής ειδήσεων κρύβει την ηλικία του;