Αυτοψία στην αγορά των ενεχυροδανειστηρίων!

Πολίτες μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για την προσωπική τους εμπειρία και το πως αποχωρίστηκαν πολύτιμα αντικείμενα τους για λίγα ευρώ!

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στην αγορά των ενεχυροδανειστηρίων, και καταγράφει στην κάμερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Πώς πολύτιμα αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια αλλάζουν χέρια σε χαμηλές τιμές και στη συνέχεια μετατρέπονται σε πλάκες χρυσού; Πώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την οικονομική  ανάγκη των πολιτών στήνοντας τέτοιες επιχειρήσεις ακόμη και σε μπαλκόνια πολυκατοικιών; Τι έχουν δείξει οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, με την Κυβέρνηση σε ρόλο θεατή;

Για πρώτη φορά, πολίτες μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και την κάμερα της εκπομπής για την προσωπική τους εμπειρία και πώς αποχωρίστηκαν πολύτιμα αντικείμενα για λίγα ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Η ΄΄Αυτοψία ΄΄επιστρέφει την Πέμπτη στις οθόνες μας!

Το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ για την απεργία της τηλεόρασης

Τέλος το στούντιο για τον Αντώνη Σρόιτερ!

Ποιά εκπομπή του ALPHA κόβεται από την επόμενη σεζόν ;

Νοικοκυρές ξεσπούν μπροστά στους βουλευτές!