Γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο παρουσιαστής που θες να έχεις στο κανάλι σου

Σάκης Τανιμανίδης

Μπορεί να είναι και... ο παρουσιαστής που θα ήθελες να γίνεις...

Από το 2011 που ξεκίνησε με το World Party, πέρασαν 10 χρόνια. Ήταν μια τηλεοπτική διαδρομή που τα είχε όλα… απαιτητική, ίσως με κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά λαμπερή και κυρίως… ζηλευτή. Μια διαδρομή που σφυρηλάτησε το τηλεοπτικό του προφίλ. Η ερασιτεχνική ανεμελιά των πρώτων ετών εξελίχθηκε σε μια γοητευτική επαγγελματική ωριμότητα που δεν στερείται φρεσκάδας και υπερβαίνει το εκάστοτε project. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πλέον πάνω από οτιδήποτε παρουσιάζει, όποιο και αν είναι το format.

Όταν ο ρόλος του παρουσιαστή μπορεί να είναι περισσότερο διεκπεραιωτικός, ο Σάκης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Όταν το ίδιο το τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να μην έχει την προσδοκώμενη απήχηση ανάμεσα στο κοινό, ο Σάκης δεν χρεώνεται καμία αποτυχία. Όταν το περιεχόμενο είναι reality, περνώντας από τα χέρια του Σάκη το level ανεβαίνει.

Για παράδειγμα, στη Φάρμα, όσο περνούν οι εβδομάδες, οι… τσάπες βγαίνουν, οι κόντρες πυκνώνουν, η ένταση ανεβαίνει. Στο reality του ΑΝΤ1, μπορεί οι παίκτες να έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο ίδιος διαχειρίζεται αριστοτεχνικά ό,τι συμβαίνει γύρω του, διατηρεί το χιούμορ του, δεν χάνει τον έλεγχο της κατάστασης, μένει στην ουσία, αλλά πάει και την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω ώστε να έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.

Ετοιμόλογος, μετρημένος, ανθεκτικός στις αναποδιές, υπερασπίζεται έξυπνα αυτό που παρουσιάζει, με γνώμονα να γίνει ελκυστικό για το κοινό. O Σάκης Τανιμανίδης είναι πάντα ετοιμοπόλεμος, δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα του, εξελίσσεται και βάζει όλο και πιο πάνω τον πήχη κάθε φορά.

Γι’ αυτούς και πολλούς λόγους ακόμα, ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο παρουσιαστής που θες να έχεις στο κανάλι σου ή ο παρουσιαστής που θα ήθελες να γίνεις. Κι επειδή δικό μας κανάλι δεν έχουμε και παρουσιαστές -για την ώρα- δεν είμαστε, αναμένουμε για την επόμενη, δική του τηλεοπτική δουλειά που ελπίζουμε να μας ταξιδέψει…