Απάντηση Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: «Μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο…»

Σίσσυ Χρηστίδου

«Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα, θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι».

Τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, εκνεύρισαν τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με ένα κείμενο που ανέβασε στο Instagram. Στη συνέχεια, ο Παπανώτας απάντησε με ένα δικό του ποστ στα social media και όλη αυτή η κόντρα σχολιάστηκε στο Πρωινό, όπου άσκησαν σκληρή κριτική στο Happy Day.

Σε συνέχεια αυτής της κόντρας και τον όσων έγιναν και ακούστηκαν, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό είπε: «Ξεκινάνε κι εκπομπή μαζί και ενδεχομένως αυτό να ήταν πιο φτηνό κι από ένα τρέιλερ».

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε κι ένα υπονοούμενο, όσον αφορά την απάντηση του Παύλου που θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο απ’ όλο αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα, θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι. Δεν θα ανέβει βίντεο την Παρασκευή, δεν θα ανέβει σήμερα. Μη δεις την εκπομπή, άμα είναι να τη δεις γι’ αυτό το λόγο. Έχει πάρα πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό καθόλου», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!