Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ρεμπέτικο αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00 στον ΣΚΑΙ!

Αυτό το Σάββατο στις 21:00 θα έχει «Συννεφιές». Ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό των μεγαλύτερων ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών, τον Γιώργο Μητσάκη, θα έχει η εκπομπή «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Κοντά μας ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Γιώργος Ξηντάρης με τα ταλαντούχα παιδιά του, Θοδωρή και Αντώνη, η Λένα Αλκαίου, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Βασίλης Προδρόμου, η Ντένια Κουρούση και η Βάλια Τσιργιώτη.

Όλοι μια παρέα τραγουδούν τις διαχρονικές επιτυχίες του Γιώργου Μητσάκη, «Συννεφιές», «Η θάλασσα του Πειραιά», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου», “Θέλω στα μπουζούκια να με πας” και άλλες πολλές…

Επίσης, στο στούντιο η πολυαγαπημένη σε όλους συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη αλλά και πολλοί ακόμη καλεσμένοι όπως: Πέμυ Ζούνη, Άρης Λεμπεσόπουλος, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ιωάννα Παππά, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης, ο αθλητικός δημοσιογράφος Παύλος Παπαδημητρίου καθώς και ο Γιώργος Τσούκαλης και η Σοφία Τουντούρη.

Την παρέα συμπληρώνει ο Γιάννης Σκάλκος που δίνουν μία ιδιαίτερη νότα στην εκπομπή παρασύροντας στον χορό τους καλεσμένους.