Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για την Σοφία Παυλίδου;

Σωτήρης Καλυβάτσης

«Και από το κανάλι σας με ρώτησαν πολλές φορές».

Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Σοφίας Παυλίδου με τον Χρήστο Φερεντίνο, δημοσιεύματα ήθελαν τον Σωτήρη Καλυβάτση να έχει τρυφερή σχέση με την Σοφία Παυλίδου. Οι δυο ηθοποιοί είναι φίλοι, ενώ κι ο ίδιος ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει τοποθετηθεί για αυτό μιλώντας για ψέμματα. Έτσι όταν η Νανά Ηλιοπούλου αναφέρθηκε στο περιστατικό ρωτώντας για το πως ένιωσε όταν είδε γραμμένο κάτι τέτοιο, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε:

 

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είδατε τις δικές μου απαντήσεις; Γιατί και από το κανάλι σας με ρώτησαν πολλές φορές. Να νιώσω αμήχανα επειδή ακούω στο σπίτι μου αυτά τα πράγματα; Ξέρεις τι έχω ακούσει κατά καιρούς και τι έχω διαβάσει για τον εαυτό μου και για φίλους;

«Το κοινό μας γνωρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Λέει ο καθένας κάτι. Αν είναι να θιχτούμε από το τι ακούγεται, θα έπρεπε όλοι να είμαστε θιγμένοι, παρεξηγημένοι και να μην μιλάει κανείς με κανέναν. Αυτό ισχύει για όλους. Το πρόβλημα είναι πραγματικά πολύ σοβαρό όταν υπάρχουν οικογένειες από πίσω, υπάρχουν παιδιά. Όχι μόνο γιατί στεναχωριούνται, αλλά προσβάλλεις τους ανθρώπους. Είναι τόσο ανόητα όλα αυτά που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνονται.»