Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός βόμβα μετά από έξι χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση που εξέδωσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος για την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, μετά από έξι χρόνια γάμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας και ο επίσης επιχειρηματίας με ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιέννας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»

Πηγή εικόνας NDP