Νανά Παλαιτσάκη: «Νιώθω στεναχώρια, μόλις έβγαλα την φανέλα του MEGA»

Νανά Παλαιτσάκη

"Δεν θα ήθελα υπό την επήρεια των συναισθημάτων να ερμηνεύσω το αποτέλεσμα μιας ιστορίας" δηλώνει η Νανά Παλαιτσάκη.

Σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη, το πρωινό της Παρασκευής, λίγη ώρα μετά το τέλος για το MEGA Καλημέρα. Μάλιστα, η έμπειρη δημοσιογράφος δεν έκρυψε την προσωπική της στεναχώρια για αυτή την πρόωρη αυλαία που σηματοδοτεί και τη λήξη της συνεργασίας με το MEGA.

Ειδικότερα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω στεναχώρια γιατί είναι η στιγμή, όπως έλεγα νωρίτερα στους συναδέλφους, που μόλις έβγαλα τη φανέλα του MEGA και ήρθα να πω δυο λόγια γιατί οι συνάδελφοι εδώ περιμένουν και καίει πάρα πολύ ο ήλιος. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε, φυσικά για άλλους συναδέλφους ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια που είναι πολύς χρόνος και υπάρχει μεγάλη φόρτιση».

«Εγώ στεναχωρήθηκα αλλά νομίζω ότι, επειδή έρχεται και Μεγάλη Εβδομάδα, θα αρχίζουν τα συναισθήματα να κυλάνε και θα φτάσουμε στο να νιώσω πολύ καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Τώρα όμως είμαι κάτω από την επήρεια των αποχαιρετισμών».

«Επειδή αυτή η απόφαση είναι ένας πονοκέφαλος των διευθυντών και των ανθρώπων που σχεδιάζουν το πρόγραμμα, θα έλεγα ότι δεν θα ήθελα υπό την επήρεια των συναισθημάτων να ερμηνεύσω το αποτέλεσμα μιας ιστορίας. Σαφέστατα ποτέ δεν είναι ένας ο παράγοντας. Δεν μας βρήκε ένα ξαφνικό καιρικό φαινόμενο έτσι ώστε να αλλάξει δραματικά την πραγματικότητα. Όμως νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι τι θέλει ο κόσμος και τι επιθυμούν οι τηλεθεατές εκείνη την ώρα. Να ένας παράγοντας που θα μπορούσε να μπει στο τραπέζι για τις επόμενες τηλεοπτικές σεζόν» πρόσθεσε, ακόμα, η Νανά Παλαιτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.