«Όταν έφυγε ο Σταμάτης Μαλέλης, το Star μου ανακοίνωσε ότι…»

Star

«Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το κανάλι και τη δουλειά αυτή»

Για πολλά χρόνια παρουσίαζε το δελτίο καιρού του STAR, ενώ το κύριο επάγγελμα της είναι το μπαλέτο που μέσα από τη σχολή που έχει, το έχει διδάξει ακόμα και στη Έφη Θώδη. Η όμορφη Μαρία Κρούσου μιλώντας στο Φτιάξε καφέ να στα πω αποκάλυψε για το πως έφυγε από το STAR.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ήμουν «παιδί» του κ.Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις έφυγε ο κ. Σταμάτης από το STAR και ήρθαν και ο κ. Χατζηνικολάου, η κα. Ζαχαρέα κι όλοι αυτοί, το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το κανάλι και τη δουλειά αυτή».

Πώς είχε όμως βρεθεί στο κανάλι;

«Είχα μια οικογενειακή φίλη και μου είπε ψάχνω να βρω μοντέλο να κάτσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου μου για τον Άγιο Βαλεντίνου. Της λέω δεν ξέρω καμία, αλλά εγώ μπορώ να κάτσω. Θέλεις; Κι έκατσα δυο μέρες. Από το STAR ήρθε και το κάλυψε ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με ανέβασε και έτσι μπήκα και στο κανάλι. Ήταν πολύ απλό. Αλλά με δοκίμασαν κιόλας, γιατί μπορεί αν μην μπορούσα, γιατί κι εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι δεν ήξερα. Έπαιξε ρόλο τότε η γνώμη του κ. Δρακάκη και του κ Κουίκ.»