«Όλα αυτά θα βάλω μια βόμβα και θα τα ανατινάξω, δεν θέλω να μείνει τίποτα πίσω μου»

«Σκέφτηκα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Μου είχε έρθει τρέλα...»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Έτοιμο το πρωινό έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο σχεδιαστής μίλησε για τις πτυχές του τρίπτυχου sex, drugs & rock ‘n’ roll που ο ίδιος έχει εκπληρώσει, λέγοντας πως δεν έχει πάρει ναρκωτικά, πέρα από χασίς και παραδέχτηκε πως στη Μύκονο έπινε πολύ…

[dfp_ads id=236982]

«Ναρκωτικά θα ήθελα να έχω πάρει να δω πως είναι. Όχι, δεν έχω πάρει ναρκωτικά εκτός από χασίσι που πιστεύω έχουν πάρει πολλοί άνθρωποι.»

«Στη Μύκονο έπινα πολύ. Έπινα μια μπουκάλα κάθε βράδυ, βότκα.»

«Η δόξα είναι ένα τίμημα για αυτό βλέπεις ότι τρελαίνονται όλοι, για αυτό παίρνουν ναρκωτικά. Κάνουν χίλια δυο και δεν αντέχεται. Δεν μπορεί εγώ να απορρίπτω τον εαυτό μου. Πρέπει να πάρω το τι είμαι.»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραδέχτηκε ακόμα πως έφτασε στην τρέλα όταν έχασε τα πάντα στη δουλειά του:

«Είχα χάσει τα πάντα. Όταν η δουλειά μου για μένα είναι η ζωή μου και είχα τους συνεταίρους που μου πήραν τα πάντα και δεν είχα χρήματα να ζήσω, είχα φτάσει στην τρέλα. Σκέφτηκα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Μου είχε έρθει τρέλα, είχα χάσει τα πάντα. Είχα χάσει το όνομα μου, είχα χάσει οτιδήποτε ήταν για μένα πολύτιμο και σημαντικό.»

Όσο για το γιατί δεν θέλησε να γίνει πατέρας, αλλά και το τι θα συμβεί με την περιουσία του όταν φύγει από τη ζωή, ο σχεδιαστής απαντα… «Δεν μπορώ να με δω πατέρα, δεν μου πάει αυτός ο ρόλος. Δεν μπορώ να ζήσω κάτι το οποίο αύριο θα γλιστρήσει από τα χέρια μου. Το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικά να περάσουν όλα τα στάδια. Θα πρέπει να φύγει από εσένα, να ακολουθήσει δική του πορεία. Εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι κάτι το οποίο μεγάλωσα με τον καλύτερο τρόπο, έτσι πιστεύω για μένα, αλλά σκεπτόμενος όπως σκέφτομαι εγώ θα είχα κάνει ένα τέρας. Θα είχα κάνει έναν άλλο Νίκο.»

«Όλα αυτά θα βάλω μια βόμβα και θα τα ανατινάξω. Είμαι εγωιστής, δεν θέλω να μείνει τίποτα πίσω μου.»